DJProTeXT Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Co lepsze ? tzn. wybieram się z kumplami na lotnisko i co zabrać by szybko zabić wroga i żeby połowa lotniska się na mnie nie zleciała Odnośnik do komentarza
L0lu Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 JEżeli nie masz dodatkowego celownika optycznego to bardziej polecam m4 ma mniejszy rozrzut . Co do dmg to obie bronie prawie się nie różnią ( 2 dmg różnicy) co do dźwięku strzału to akm jest o wiele głośniejsze Odnośnik do komentarza
DJProTeXT Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Celownika nie mam,ale strzelać potrafie, chodzi mi oto że na lotnosku zmiejszyli zombie lub zwiększyli, nie jestem nabieżąco. Chodzi mi oto by nie pier**** się z zabiciem kolesia i męczyć się z 20 zombiakami. AKM czy m4 ma większe dmg ? 2 dmg zawsze coś. Odnośnik do komentarza
_PsychoPl_ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Poprawka 3 dmg różnicy AKM-37 M4-34Ilość zombie w air porcie została zmniejszona o ile się nie mylę Odnośnik do komentarza
DJProTeXT Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Czyli jednak postawie na AKM 160 ammo sie nie zmarnuje Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.