Toxic325325 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam, mam problem z hostingiem pixelteam a mianowicie jak wgrywam craftbukkit dev 1.6.2 to nie mam folderu plugins i nie wiem jak zrobić by ten folder był prosiłbym o szybką odpowiedź. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danelow Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wystarczy go stworzyć Po prostu go utwórz i tyle... Mi to zadziałało. Ciężko jest żyć lekko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaŁyJa Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Jak to? przecież bukkit powinien CI automatycznie taki folder stworzyć. Spróbuj jeszcze raz odpalić serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bukkit automatycznie tworzy taki folder. Widocznie zła wersja tego silnika. Zmień na inną. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco150999 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 haha pixelteam nie uzywaj tego...tam jak wejdzie pare osob to sie zcrashuje przy 1 pluginie od rejestracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szotrab Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 W FAQ masz odpowiedz ! Jak nie zadziala wgraj Silnik z Oryginalnej Strony bukkit i zastąp plik craftbukkit.jar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jeżeli nie tworzy się, to coś u nich musi być. Napisz do nich do supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoQuseK Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Napisz im Emaila, to nie twoja wina, tylko hosting szwankuje Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.