Sheila^^ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Już od niepamiętnych czasów oddech Boga Smoka czuwa nad królestwami Chunjo oraz Jinno. Niestety, nad fascynującym światem magii zwisło śmiertelne niebezpieczeństwo. Gwałtowne uderzenie Kamieni Metinnie tylko rozdarło kontynent i pozostawiło straszliwą pustkę, lecztakże spowodowało olbrzymi chaos i zamęt wśród mieszkańców. Rozgorzałabezlitosna i niekończąca się wojna między królestwami. Dzikie zwierzętaprzeistoczyły się w drapieżne bestie, zmarli ożyli i przeobrazili się wkrwiożercze kreatury szerząc strach i przerażenie. Zostań sprzymierzeńcem Boga Smoków i walcz z mrocznym wpływem Kamieni Metin. Zbierz swoje siły i chwyć za broń, aby chronić swoje królestwo przed przyszłością pełną lęku, cierpienia oraz przed całkowitą zagładą! Na większości serwerów easy, 4fun doświadczenie dostajemy w pierścieniach itp. U nas tak nie jest, nasz serwer to easy na którym trzeba pobić te stworki aby wbić poziom. Ogólnie serwer jest serwerem easy + pvp z nutką medium Maksymalny poziom: 165 Maksymalny poziom zwierzaka: 110 Ulepszacze: Tylko na epickie przedmioty Bonusy na danych mapach: Przylądek Smoka - Silny przeciwko Orkom Boże Niebiosa - Silny przeciwko Diabłom Przeklęta Pustynia - Silny przeciwko Nieumarłym Chłodna Dolina - Silny przeciwko Mistykom Tabela Bonusów pod klawiszem X Tabela zlicza za nas każdy bon który mamy w ekwipunku Tabela nie zlicza dodatkowych miejsc (Tam gdzie można założyć buty wiatru etc.) Dużo nowych lizaków, każdy daje inny atrybut Dużo nowych pieczęci które dają atrybuty Pierścień AntyExpa Pierścień pozwala nam na zatrzymanie doświadczenia lub odbugowanie doświadczenia. Po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na gracza, mamy opcję ekwipunek. Tym możemy sprawdzić czy gracz nie ma przedmiotów z navi. Ogólnie nie ma przedmiotów na serwerze z navi, nie mówię tu o GM. Po uruchomieniu klienta gry naszym oczom ukazuje się Wybór Czcionki Nie jest on obowiązkowy, czcionka nie zmienia się na oryginalną po wyłączeniu gry zostaje ona na zawsze aż do zmiany jej. Nowy wygląd Miast 1 Na serwerze są tylko 2 Królestwa oraz nowe flagi. W kliencie poprawiłem troszkę tła logowania oraz dodałem herby postaci. Po zabicu bossa +95 Poziom mamy szansę na otrzymacie Przywołania tego Bossa Dla tego w mieście są często bossy oraz kamienie gdyż gracze je zrzucają. Po zabicu kamienia +95 Poziom mamy szansę na otrzymacie Przywołania tego Kamienia Dla tego w mieście są często bossy oraz kamienie gdyż gracze je zrzucają. Jak na większość serwerów trzeba się srać, kupować i wyrzucać roski aby trafić na dobrą. U nas tak nie jest, u nas wchodzi roska od razu na maks'a. Handel postaciami na naszym serwerze to już nie problem. Aby sprzedać oddać komuś naszą postać wystarczy zdobyć Pudełko Duszy. Przeciągamy pudełko na Starego Mędrca. Gdy uwięziliśmy postać w pudełku po przeciągnięciu pudła na Starego Mędrca. Po kliknięciu TAK postać z pudełka znajduje się na naszym koncie. Licznik czasu w grze w Godzinach i Minutach. Pokazanie ilości % przy ulepszaniu. Wydłużenie pasków przy wyborze postaci. Nie zaśmiecanie miasta? To już nie problem! Przedmioty można niszczyć u Szkieletu który znajduje się obok Seon-Pyeong. U Handlarki Różnościami znajduje się Marmur za 175KK który możemy przerobić na marmur danego potwora przeciągając go na Starego Mędrca. Po rozpoczęci Swej przygody z serwerem otrzymujemy Księgę Gracza Na serwerze również posiadamy 7 nowych ros. Rosa Życia Rosa Potwora Rosa Ludzi Rosa Mistyka Rosa Diabłów Rosa Nieumarłych Rosa Orków Na serwerze możecie spotkać Skrzynie Pereł. Po osiągnięciu 1.000 Pereł w ekwipunku skrzynia robi się automatycznie. Jeżeli chcemy mieć skrzynie 3, 6, 10 Tysięcy pereł udajemy się do Ducha Wojownika, który znajduje się koło Handlarki Różnościami. Na serwerze również możecie znaleźć Zwój Powrotu Skilla Silne Ciało oraz Berserk z poziomu P na poziom G. Zwój znajduje się u Handlarza Bronią. Na serwerze również można losować przedmioty. Losowanie może się odbyć tylko gdy posiadamy Los w ekwipunku. Ogólnie mamy 3 poziomy losowania (95 Lv, 121 Lv, 151 Lv) Im większy poziom losowania tym lepsza nagroda. Na początek rozgrywki otrzymujemy Instrukcję Jazdy po kliknięciu na nią. Pieczęcią tą nie można Handlować, Wyrzucać, Sprzedawać, Dawać od depozytu Dodałem drop fryzur na mapie 95 Lv. z Kamieni Metin. Na serwerze możecie tak że znaleźć 4 Nowe Kamienie Duszy Nowy efekt LVL UP Na serwerze możecie również spotkać Ogólne Statystyki zabójstw Na serwerze również możecie znaleźć dużo różnych kostiumów Na serwer zostały wprowadzone wszystkie kostiumy z Metin2 PL. Tak że są kostiumy świąteczne. Na serwerze znajdują się tak że szkatułki które dropią na mapach 95, 121, 134, 150, 151, 160 Na serwerze znajduje się również Kryształ Benaga który trzyma w sobie 1 z 6 dusz Bengali Na serwerze również możecie znaleźć kupowanie bonusów za bryłki. Kupić bonusy możemy u Seon-Pyeong na 3 oraz 7 Dni za 10 oraz 30 Bryłek. Na serwerze znajduje się system petów oraz unikatowy pet którym jest Bao-Bao Unikatowa nowość której nie było na żadnym serwer Metin2. U nas na serwerze możesz włączać i wyłączać skille Aura Miecza Beserk Silne Ciało Bezszelestny Chód Czarowane Ostrze Czarowana Zbroja Strach Ochronka Duszka www.freeplay.awsome.pl www.freeplay.awsome.pl/index.php?s=register www.freeplay.awsome.pl/index.php?s=itemshop Intel i5 3,3 GHz - Turbo Bit 3,7 GHz 8 GB 1 GPbs https://www.youtube.com/watch?v=G1Ub9Y_t01A xxxx Prezentacja jest robiona od 23 ubiegłego dnia (06.08.2013) Aktualnie jest godzina 21:48 tego dnia (07.08.2013) Doceń moje starania i daj tego + ... Codo starej edycji serwera tego już nie ma i nie będzie wszystko co siętam działo tutaj na pewno nie zawita, serwer jest stabilny każdy graczto potwierdzi, no nic ja idę spać a wam życzę miłej zabawy. Nick postaci jako Hyperlink http://www.youtube.com/watch?v=5WHf6wrML3s Metinologia - Już w 100% sprawna http://www.youtube.com/watch?v=usrpQlFAivs&feature=youtu.be System Powitalny znajomych Blokada przywoływania konia na Wojnach Gildii Brak SS Odnośnik do komentarza
KowalCzupaCzups Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Jest jakaś możliwość pobrania tego klienta w normalny sposób? 3 razy próbowałem pobrać z tego dziwadła i stawało na 30/99%. Każdy mądrzeje z czasem... Odnośnik do komentarza
hawajmeister Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Tworzysz prezki dla lajków? nie mogłeś starej edytować? Co do serwera to nie polecam ze względu na założyciela. Rozdawał EQ sławniejszym ludziom z MPC żeby mieć fejm Do tego latało EQ z navi.. Może i jest wiele nowości ale połowa zbugowana ps. nie p0sraj się z tym swoim forum, ss weryfikacyjny dla mpc i mgp i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza
CalipsoMt2 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 1 primo bezczelnie kopiujesz nazwę mpcforum , SERWER STAWIASZ KTÓRY RAZ 5-6 ? cieszysz się ze pieniążki na konto wpływają .DNO!EDIT DLA MODKÓW MPCFORUM ja bym zamknął im prezke i dał bana bo kopiują waszą nazwe!REKLAMUJĄ KONKURENCYJNE FORUM... Odnośnik do komentarza
hawajmeister Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 1 primo bezczelnie kopiujesz nazwę mpcforum , SERWER STAWIASZ KTÓRY RAZ 5-6 ? cieszysz się ze pieniążki na konto wpływają . DNO! Nie tylko nazwę forum, nicki też kopiował i je używał Na swoim forum jest (był) 360TM, tutaj był Weles (ale zmienił bo go ustawili do pionu) No dużo jest tych pieczęci i pierścieni, szkoda tylko, że wszystko jest w IS.. Serwer dno nie polecam i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza
CalipsoMt2 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Up dla mnie powinien modek zablokować tego użytkownika + prezki usunać... Odnośnik do komentarza
Sheila^^ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Tworzysz prezki dla lajków? nie mogłeś starej edytować? Co do serwera to nie polecam ze względu na założyciela. Rozdawał EQ sławniejszym ludziom z MPC żeby mieć fejm Do tego latało EQ z navi.. Może i jest wiele nowości ale połowa zbugowana ps. nie p0sraj się z tym swoim forum, ss weryfikacyjny dla mpc i mgp Jak byś nie zauważyła to tego już się nie dzieje. Nie moja wina że na Twoim gównie gra 100-170 Osób bo Karol mi mówił jakie to jest gówno, jak za zazdrościsz to po co hejtujesz i tak tym nic nie zyskasz. Nie tylko nazwę forum, nicki też kopiował i je używał Na swoim forum jest (był) 360TM, tutaj był Weles (ale zmienił bo go ustawili do pionu) No dużo jest tych pieczęci i pierścieni, szkoda tylko, że wszystko jest w IS.. Serwer dno nie polecam Dno, zobacz na Twoje gówno jak m1 puste a Karol ma bekę z tego serwera. Up dla mnie powinien modek zablokować tego użytkownika + prezki usunać... Dla mnie powinieneś zdechnąć. AntyWarn Jest jakaś możliwość pobrania tego klienta w normalny sposób? 3 razy próbowałem pobrać z tego dziwadła i stawało na 30/99%. A mirror2 ? Bo pobierasz z mega? Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Co to za jakieś forum w SS'ach weryfikacyjnych? Perm za reklamę. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.