umotex12 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Otoz sa trzy dupy do wyboru. Pierwsza mnie kocha, ale jest w uj brzydka i czyta ksiazki, ja prdl. Biedna i nosi okulary i ubiera sie w couchlandach, slucha punk rocka >…< Druga super dupa, slicnza daje sie ruchac codziennie mhmyyy ale bidna trzecia bigata, bedzie mi odpalac co dwa tygodnie pare stiwek sle w uj brzydka i co kurwa wybrac? Chozi o chodzenie ze soba Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
wlatca Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Druga. Odnośnik do komentarza
Rzary. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ROZJEBAŁEŚ MNIE TYM TEMATEM. Co rozumiesz za słowo bidna, patola w domu? brak pieniędzy? Według mnie nie patrzy się co się ma w domu, hajs czy nie hajs, to zależy wszystko od Ciebie, czy chcesz ją, czy te dwie wymienione pomiędzy tą. Brałbym dwójkę. Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza
pajsor3 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Druga. Odnośnik do komentarza
Morrdechaj Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie widzicie że to troll? dlaczego go prowokujecie? <facepalm> Odnośnik do komentarza
Insui Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ważne jest co człowiek ma na zewnątrz czyli wygląd nie liczy się to co człowiek ma w dupie znaczy się w środku . Czyli druga Odnośnik do komentarza
Mauurycy Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kurcze, gdyby nie to że masz PM, a ja mogę teraz dostać% i bana to bym cie zjechał troll dobry muszę przyznać że ci wyszedł @Antywarn more ON 1.Weź przyjaźń, albo zrób sługę 2.nie trzeba chodzi, można zastosować tz.Przyjaźń łóżkową 3.kase weź ale chodzić nie musisz ;D Ps.Weź daj zdj to ci powiem ci lepiej kogo wybrać Odnośnik do komentarza
SommerPL Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ze swoja matka sie ruchaj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.