Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ogolne VPS i reszta <------------------------

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytan

1.Co to jest Vps nie chodzi mi tu o definicje tylko zrozumiale wyjasnienie.Jak postawic na VPS serwer minecraft?.Gdzie takie cos kupic(na jakiej stronie). ?Czy kupujac vps obciazamy kompa czy serwer dziala na silniku zakupionym.Ile taki serw bedziesz okolo kosztowal na 30 slotow?Czy oplaca sie to ?Prosze o wytlumaczenie calego VPS.Slyszalem rowniez ze mozna postawic bukkit na VPS jak to zrobic i czy to bedzie obciazac i mulic kompa ?Duzo z tym pracy ? Prosze o pomoc!Dajcie rowniez linki do jakis tutow dobrych!

2.Jak zalozyc wlasnego Tsa pod serwer MC? Ile to okolo kosztuje ?Jakies strony do zakupu ts ?

3. Dajcie mi jakies dobre programy do nagrywania.Oprocz camtasia studio i frapsa.Maja byc DOBRE i DARMOWE!

4. Prosze mi po kolei objasnic jak zrobic arene SimpleSpleef i Warhub. mozna podac jakies linki do sprawdzonych tutow. Ale najlepiej jakby ktos napisal co po kolei zrobic!.

Opublikowano

1. VPS jest to serwer, tak jakby masz swój własny komputer, z twoimi parametrami.

Pozwala to na szybsze zarządzanie serwerem.
2. Niektóre hostingi np. Crafthost.pl, dają Ci za darmo TS3'a. Więc jest praktycznie darmowy.

Jeżeli nie dają TS'a to dają kanały Mumble.
3. Action!
4.

http://www.mpcforum.pl/topic/714518-tutsimplespleef-konfiguracjainstalacjaspolszczenie/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...