Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pracy Na Serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam Do Zaoferowania Pomoc w tworzeniu Prywatnego Serwera Metin2 oraz Wiele innych dziedzin takich jak Posada GM, Tworzenie Grafiki 3D (Projektowanie Dotyczące Gry) Pomoc z obsługą Bazy danych Navicat, Tworzenie Stron Internetowych ( znam języki programowania takie jak PHP C++ HTML oraz Java)

Co Oferuje?

Oczywiście Profesjonalną Pomoc

zaangażowanie

cierpliwość w pracy

Zrozumienie w każdej kwestii

Posiadam TeamSpeak, Skype, oraz Klienta IRC

o mnie:

mam 25 lat, Mieszkam we Wrocławiu, Jestem osobą miłą, przyjazną , potrafię uniknąć nie potrzebnych problemów (staram się je złagodzić) , jestem dobrze nastawiony na kontakt z ludźmi , z reguły dogaduje się z każdym ależ i staram się mu pomóc nawet jako gracz. Solidnie i dokładnie staram się wykonać powierzoną mi pracę , jeśli coś obiecuje dotrzymuje słowa. Zazwyczaj moja osoba jest lubiana z innych serwerów gdyż posiadam poczucie humoru , aktualnie mam prace jako programista w pewnej firmie ale to nie przeszkodzi w mojej pracy.

Doświadczenie :

Programowaniem w C++ / Java Zajmuje się od 7lat jestem programistą który skupia się na pisaniu kodu różnych programów

Grafiką 3D / 2D zajmuje się od 2 lat. Zacząłem się tym zajmować z pasją modelowania grafiki.

Programowanie w HTML / PHP Zajmuje się tym od 2 lat jest to dodatek którego się dalej uczę.

Bazą danych Navicat posługiwałem się gdy miałem własny serwer Hamachi Czytałem artykuły o tym programie i wiem co i jak.

Posadą GM Znam się dobrze gdyż opanowałem wszystkie komendy oraz wiem wiele więcej co można zrobić jako Administrator Gry :)

Kontakt: GaduGadu: 43697305 EMail: [email protected] (email firmowy jestem na nim w pracy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...