Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Brak dźwięku

haker6120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z Call of Duty dlatego że nie mam dźwięku w Codzie próbowałem już wgrywać fixy instalowałem DirectX i nic;/.

Proszę o pomoc!.

Opublikowano

Jeżeli do komputera podłączono słuchawki:

1. .Włącz grę

2. Ustawienia

3. Dźwięk

4.Zakładka karta dźwiękowa.

Tutaj najprawdopodobniej gra Ci wykryła Realtek Digital Outpot. Kliknij lewym przyciskiem myszy i zmień to na Głośniki lub inne urządzenie do nagrywania.

Napisz czy problem został naprawiony.

P.S.

Nie rozumiem ludzi którzy piszą posty typu "Przeinstaluj sterowniki do karty dźwiękowej" . Przecież wyraźnie autor napisał że w innych grach jest dźwięk. To nic nie da. Takie posty nie wnoszą nic jest to tylko ich nabijanie.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

matis chodzi o to że ja nie mam tam pod punktu karta dźwiękowa mam ustawienia głośności pomoc dla niedosłyszących czy coś takiego i jeszcze jeden pod punkt gdzie zmieniam na Mocne basy itd.

Opublikowano

Wyczytałem, że ten problem zazwyczaj da się naprawić w opcjach gry.

Jeśli jednak na pewno tam nic nie znajdziesz, to tutaj możliwości:

- otwórz grę w trybie administratora i zgodności z win xp/vista

- Steam\steamapps\common\call of duty black ops 2\players

Wejdź tam i przenieś gdzieś wszystkie pliki (nie usuwaj!) i uruchom ponownie grę. Nie jestem pewien, ale to powinno zresetować ustawienia. Jeśli coś pójdzie nie tak, to przywróć te pliki.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

@Hacker

Zobacz na mój SS i porównaj go ze swoim. Zobacz na kursor myszki. Wklej tu najlepiej swój SS z menu dźwięk.40352915121557130978.jpg

76561198010916883.png

Opublikowano

Zamiast singla wejdź w zakładkę Zombie albo Multi. Spróbuj tam wykonać te kroki.

76561198010916883.png

Opublikowano

Taka jeszcze wskazówka (może głupia , ale czasami się zdarza) , sprawdź czy w mikserze dźwięków nie masz wyciszonego cod'a

Opublikowano

Zapomniałem wspomnieć gdy mam uruchomione Call of Duty i otwieram mikser mam tam tylko Urządzenie i dźwięki systemu. Call of Duty nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...