Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Vss vintorez

pijawka 3000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale mogą mnie oszukać ;/

Ja tam handel robilem. Zrobilem tak. Emmm wymienialem sie z ziomkiem ja daje pistolety i ammo do nich on mi daje m107. Dalem mu pierw pistolety. Dal mi bron, pozniej ja mu dalem amunicje. A jezeli chcesz ty sprzedac item to kupujacy musi pierw dac "kase" ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja tam handel robilem. Zrobilem tak. Emmm wymienialem sie z ziomkiem ja daje pistolety i ammo do nich on mi daje m107. Dalem mu pierw pistolety. Dal mi bron, pozniej ja mu dalem amunicje. A jezeli chcesz ty sprzedac item to kupujacy musi pierw dac "kase" ^^

Ale ty pierdolisz typie... Aż sram już.

Za pełnego VSS'a Dostaniesz od 550-700GC.

Handluje się na oficjalnej stronie

http://forums.infestationmmo.com/index.php?/forum/13-trade-MPCforum/

Jak nie wierzysz to zobacz cennik. Znajomośc angielskiego obowiązkowa jeżeli chcesz sprzedać.

Jest tam coś takiego jak Rep Page. Czyli Opinie wystawiane przez innych uzytkowników którzy handlowali z tobą/kimś. Wtedy masz pewność że nikt cie nie ojebie jak na 100PL 001. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale ty pierdolisz typie... Aż sram już.

Za pełnego VSS'a Dostaniesz od 550-700GC.

Handluje się na oficjalnej stronie

http://forums.infestationmmo.com/index.php?/forum/13-trade-MPCforum/

Jak nie wierzysz to zobacz cennik. Znajomośc angielskiego obowiązkowa jeżeli chcesz sprzedać.

Jest tam coś takiego jak Rep Page. Czyli Opinie wystawiane przez innych uzytkowników którzy handlowali z tobą/kimś. Wtedy masz pewność że nikt cie nie ojebie jak na 100PL 001. Pozdrawiam.

Po 1 czlowieku mowie to co wiem. Wiec nie sraj jak nie wiesz co JA wiem.. Podales stronke fajnie! Ma teraz wybor OMG LOL YOLO!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...