Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie owijając w bawełnę mam ochotę zarobić dodatkowy pieniądz + zebrać trochę nowego doświadczenia, być może znaleźć nowe hobby.

Jestem Rafał, mam 21 lat, mieszkam w Niemczech. Mam spore możliwości finansowe, dużą wyobraźnię i chęć zabłyśnięcia na "rynku" ;) Jestem odpowiedzialnym człowiekiem i takich osób szukam, jeśli jesteś uczciwy, zdolny i chcesz zarobić przez miesiąc trochę Euro - pisz.

Wymagania :

18 lat - Wiem,że młodsi też wiele potrafią, lecz zależy mi na osobach dorosłych (dojrzałych emocjonalnie i prawnie)

Znajomość gry, plików + metody stawiania serwerów.

Poszukuję jednej osoby, która zna się na tym b.dobrze. (Jeśli nawiążemy współpracę będzie można dobrać kilka osób, które również zarobią [Grafik,web master itp.] )

Wyobraźnia, pracowitość, odpowiedzialność itd.

....

Jeśli spełniasz wymagania, wyślij mi swoje podanie na PW, GG - 4767221 lub e-mail : [email protected]

(Opisz swoje doświadczenia (mile widziane dowody) zareklamuj się tak bym wybrał Ciebie )

Razem możemy stworzyć bardzo ciekawy projekt, jakim jest prywatny serwer metin2 ;)

Pozdrawiam.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Ref. ;)

/// czas się cofnął na forum czy coś w ten deseń.... u mnie na kompie mam godzinę 16 : 13 .

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...