Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Senthia,znaki zapytania.

patryss98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś ściągnąłem sobie serwer senthia i odpaliłem. Od razu bardzomi się spodobał. Lecz gdy się gdzieś tepam to wywala mnie z gry

i pojawia mi się okienko z pytajnikami. Mój system operacyjny Windows 7professional 32-bit.

Pliss pomóżcie bo serwer bardzo fajny smile.png

Opublikowano

kilka sposobów ktore mogą temu zaradzić :)

Rozwiązanie pierwsze

Sprawdzenie wymagań gry i specyfikacji komputera. Taki błąd może wyskakiwać gdyż nasz komputer jest po prostu za słaby.

Rozwiązanie drugie

Całkowite usunięcie gry i ponowne zainstalowanie najlepiej na innej partycji.

Rozwiązanie trzecie

Przed włączeniem gry odszukujemy plik errorlog.e_x_e i kasujemy go.

Rozwiązanie czwarte

Blokujemy errorlog.e_x_e firewallem

Rozwiązanie piąte

Odpalamy rejestr - Win + R - wpisujemy regedit i otwieramy po kolei HKEY_CURRENT_USER->Software->Microsoft->Windows->CurrentVersion->Policies->Explorer w kluczu explorer wybieramy nowy a później wartość DWORD i wpisujemy DisallowRun i nadajemy mu wartość 1.

Wchodzimy do nowo utworzonego klucza i wybieramy nowy i wartość ciągu (nazwę możesz dać jaką chcesz najlepiej dawać kolejne cyfry).

Później w nowo utworzonej wartości klikasz dwa razy i w pole dane wartości wpisujesz nazwę pliku wykonywalnego aplikacji której nie chcesz by się uruchamiała w tym wypadku errorlog.e_x_e.

41196912334212939960.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...