Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Seria wygranych rankedów

Gość Noresta™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wygrałem 2 rankedy wbiłem 100 pkt i teraz mam 3 mecze o awans.Jednego z nich już wygrałem jeżeli wygram jeszcze te 2 kolejne to przeniesie mnie 2 dywizije wyżej ?

Opublikowano

To zależy od ukrytego 'elo', którego nie da się sprawdzić. Jeżeli np. masz MMR na wysokości dywizji I, a jesteś w trzeciej, to przeniesie się Cię do 1.

Opublikowano

Jeśli masz MMR dużo wyższe, niż powinieneś mieć w danej dywizji to może Cię przenieść 2 wyżej. Np. z Silver IV do Silver II

Opublikowano

Jedynym możliwym sposobem aby przeniosło Cię z np 3 dywizji do 1 to nieaktywność tzn. Jeżeli kiedyś wszedłeś dajmy na to do 1 dywizji i nie grałeś przez ponad miesiąc wyrzuca cię do tej 3 dywizji. Wtedy twoje mrr/elo jest na wyższym poziomie niż na tym na którym się znajdujesz. Tylko w takiej sytuacji wygranie promote w 3 dywizji może Cię przenieść do 1 dywizji. Albo np jak wyleciałeś z golda 5 do 4 silvera to tak samo wygrasz w tym 4 silverze promote i lecisz do golda 5. Potwierdzone info - na mojej osobie.

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Siema wygrałem 2 rankedy wbiłem 100 pkt i teraz mam 3 mecze o awans.Jednego z nich już wygrałem jeżeli wygram jeszcze te 2 kolejne to przeniesie mnie 2 dywizije wyżej ?

nie bo jak wygrasz 2 z zredu w serii to juz jestes dywizje wyzej

wszystko zalezy od ukrytego elo czy jak inni mowia mmr (na eune nie sprawdzisz)

Opublikowano

@up
Znowu ukazałeś poziom swojego idiotyzmu nie czytając całego tematu, lecisz pod nabijanie postów racja?

A co do tematu to jeszcze dodam, że te wasze "ukryte" elo to poprostu stare elo, które DA powtarzam dla niekumatych DA SIĘ SPRAWDZIĆ na stronach takich jak lolking.net

199910496651d9d4266c95e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...