Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam codziennie lagi i nie da grać!

PIERDOŁASASKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mam robić mam neta 4 mb, wymagania sprzętowe spełniam na 100% gdy zaczynam gre wyłanczam wszystko nawet przeglondarke, od dłuższego czasu nie moge normalnie pograć bo ciagle siepie i nie da się w nic wcelować! Dodam że rok temu nie miałem takiego prooblemu hmm no nie pamiętam gra raczej chodziła pły7nnie a miałem słabszego neta bo 2 mb i kompa słabszego a i windows xp a teraz mam 7 32 bit. baa na xp mi zawieszała się gra czasami, nawet gdy wejde na serwer gdzie jest ping ok 50 to też tnie! Macie jakieś pomysły??

Opublikowano

1. Inna przeglądarka.

2. Zmniejsz ustawienia graficzne.

3. Spróbuj Game Booster 3 ;)

co to jest game booster 3 aha co do ust. graficzny ch to próbowałem na najniższej rozdzielczości ale bez rezulltatu co do przeglondarki to spróbuje explorer!

Opublikowano

Masz syf na kompie i tyle.

To co mam zrobić powiedz bo pograł by a nie idzie! Syf tzn mam 30 gb wolnego na c jak by co! Ehhh zeskanuje jeszcze komputer i zobacze czy jakie wirusy są! Właśnie przeinstalowuje gre! To tyle w nocy może co pogram bo lepszy net jest wtedy!

Opublikowano

Podaj wynik testu ze speedtest.pl , prawdopodobnie masz to samo co ja, czyli za wysoki ping.

Hey stary weszłem na tą strone i dałem od razu jednym kliknięciem start chyba dobrze i tam cpś obliczało obliczało i na koniec pisało coś tam w ile sciagne film i tak dale dalej a na dole był wynik PING 92 ms. czy to jest za wysoki ping??

Opublikowano

Twój ping jest o dużo za długi. ja mam lagi już przy 70ms, a ty masz 90 (to i tak nic, u mnie zwykle na speedtest ping pokazuje 2 sekundy! tak sekundy, nie mili sekundy (ponad 2000ms mam)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Twój ping jest o dużo za długi. ja mam lagi już przy 70ms, a ty masz 90 (to i tak nic, u mnie zwykle na speedtest ping pokazuje 2 sekundy! tak sekundy, nie mili sekundy (ponad 2000ms mam)

A jebać to!!!! Zyje się dalej dzięki za pomoc i pozdrawiam cześć! :D

Opublikowano

Ja kiedyś miałem po 80,95 i normalnie bez lagów w Cs :D Da się grać z 90ms :P

Opublikowano

Spróbuj zadzwonić do dostawcy i powiedzieć, że potrzebujesz lepszego pingu do gier, czasem pomaga ;) Chyba, że to radiówka, wtedy raczej nic nie pomoże.

@DOWN

Racja, zapomniałem a też używałem, mając radiówkę ;) Reset routera potrafi pomóc na kilka dni.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja mam radiowy net i raz na 3 tygodnie mam za wysoki ping, wystarczy że wyłączer modem na kilka sekund i włączam ponownie a wysoki ping znika i jest elegancko 30 :)

Opublikowano

Ja mam radiowy net i raz na 3 tygodnie mam za wysoki ping, wystarczy że wyłączer modem na kilka sekund i włączam ponownie a wysoki ping znika i jest elegancko 30 :)

Dzięki za pomoc jeszcze raz! Wykorzystałem wszystkie możliwośći! i narazie jest ok!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...