Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POJDZIE MI BF3 NA NISKICH ?

daniel9000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na low powinieneś mieć koło 50-60 fpsów, według mnie spokojnie możesz grać na średnich detalach w rozdziałce 1200 +

DZIEKÓWA ;D

Żartujecie ? rozdziałka hd wymagania low + konfig dropy straszne 20-40fpsów max. Ta grafika się nie nadaje do grania jeszcze DDR3.

Opublikowano

stary mówiąc wprost kupiłeś dziadostwo od razu widać że z allegro, lub pan geniusz ze sklepu części dobierał, procesor to żart (jest wart 100-200zł) karta też (warta 200zł) 4 gb ramu (100zł) i do tego najprawdopodobniej wybuchowy zasilacz i niestabilna płyta główna. Powiedz ile za to dałeś ?, bo jak więcej niż 9xx zł to przepłaciłeś w cholerę, mogliśmy ci pomóc znaleźć coś lepszego, wystarczyło pierwsze przyjść do nas i byś dostał gameingowego kompa do gry na high/ultra.

@edit 9fps8 z tego co pamiętam ma kompa coś jak ty :) więc wie dobrze

Opublikowano

Ja nie mam grzegorza gt630 :D EAH5450 silent 1gb ddr2 i gram w miare komfortowo na low 640/480. Możecie się śmiać, ale gram ;D W pon lub wtorek będzie kurier z radeonem 7750.

ciekawe jakiego ty masz kompa ;)

G630 2x2,7

4gb ram ddr3 1333mhz

eah5450 silent 1gb ddr2

corsair vs 550

gram na 640/480 z konfigiem i fxaa injectorem na srednio 25-32 fpsy : )

Za mojego kompa wydałem jakieś 1300zł już i sądzę, że pogram na med/high w hd rozdziałce (chjwy monitor, wiem mogłem mieć lepszy procek ale to długa historia)

Opublikowano

HD 7750 ? to nie jest co prawda dobra grafa bf 3 będzie pewno na średnik bardzie polecam HD 7850 którą bf 3 u mnie chodzi na ULTRA w 60 fps'ach

EDIT: 1300 zł za taką bombę zegarową o mój boże

Opublikowano

HD 7750 ? to nie jest co prawda dobra grafa bf 3 będzie pewno na średnik bardzie polecam HD 7850 którą bf 3 u mnie chodzi na ULTRA w 60 fps'ach

EDIT: 1300 zł za taką bombę zegarową o mój boże

Chyba sobie żartujesz...

Mówisz bomba zegarowa o markowym zasilaczu...

Owszem karta jest słaba ale reszta nadaje się do użytku z resztą napisał przecież, że wymienia karte graficzną.

Właśnie popisałeś się swoją wiedzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...