Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV - Sposoby na fps?

qizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie czy dam rade uzyskać większą ilość fpsów niż 20-25 na tym sprzęcie?

PS. Komp jest naprawde słaby ale coś widziałem, że dużo jest różnych sposobów wgrywanie jakis patchy, komendy cos tam, ok mniejsza wy wiecie ocb, o to moja maszyna 5letnia za grosze :3

E2200 2x 2.20ghz

2GB Ram DDR2 - Moge miec + 2gb od kolegi za 20zł, ale czy to dużo zmieni tak apropo pisze.

Karta - Radeon HD3450 512mb - Ta karta to parodia wszechczasów, pisze na niej EAH3450 256m a mam po zainstalowaniu sterów 512 i to stery od 3400 bo nie ma nowych 3450 :O

P.Głowna - P5KPL-AM

Zasilacz 330W - nawet nie wiedziałem, ze taki kiepski 'Modecom -.-'

/ Zapewne napiszecie szacun dla maszyny, że wgl masz 20fps na low podkreślam :3

Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie

Opublikowano

Na 800x600 czy jakoś tak wycisniesz z 30 fps. Pobierz patcha, zmiejsz detale, weź commandline i można grać.

No tak.. Tylko, że każdy comandline działa inaczej pod innego pc.

Opublikowano

Hmmm. Na 2 gb ramu dam Ci moje commandline, mimo, że ja mam 3 gb ram ;x

-renderquality 0 -shadowdensity 0 -texturequality 0 -viewdistance 0 -detailquality 0 -novblank -norestrictions -width 320 -height 240 -safemode -minspecaudio -noprecache -nomemrestrict -availablevidmem 0.53 -percentvidmem 100 -refreshrate 60 -forcer2vb -noswapdelay -stereo -framelimit 0 -disableimposters -framelockinwindow 60 -usedirectinput -notimefix -minspecaudio -nomemrestrict

Opublikowano

Hmmm. Na 2 gb ramu dam Ci moje commandline, mimo, że ja mam 3 gb ram ;x

-renderquality 0 -shadowdensity 0 -texturequality 0 -viewdistance 0 -detailquality 0 -novblank -norestrictions -width 320 -height 240 -safemode -minspecaudio -noprecache -nomemrestrict -availablevidmem 0.53 -percentvidmem 100 -refreshrate 60 -forcer2vb -noswapdelay -stereo -framelimit 0 -disableimposters -framelockinwindow 60 -usedirectinput -notimefix -minspecaudio -nomemrestrict

Jakiego patcha polecasz?

Opublikowano

Jakiego patcha polecasz?

Ja poleciłbym Ci patcha o numerze 1.0.4.0 jest według mnie najszybszy, ale mogą zanikać tekstury jeśli to się zdarzy - 1.0.7.0, lub commandline. Możesz użyć Gamebooster'a.

Viatron

17 Sierpnia 2013 - Dołączenie do grona użytkowników MPCForum

NIE KLIKAJ

Opublikowano

Ja poleciłbym Ci patcha o numerze 1.0.4.0 jest według mnie najszybszy, ale mogą zanikać tekstury jeśli to się zdarzy - 1.0.7.0, lub commandline. Możesz użyć Gamebooster'a.

Gamebooster to gówno, to wgl nie pomaga.

Co do patcha to ja Ci polecam 1.0.3.0 mi bardzo dobrze działa.

Opublikowano

Patch 1.0.7.0 :) Ja mam procka1x2.0GHz ,karte hd 3400 series 256mb 64bity, 3gb RAM DDR2 i na lajcie 1024x(Ileś tam) wszystko na low i 30-40FPS

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Patch 1.0.7.0 :) Ja mam procka1x2.0GHz ,karte hd 3400 series 256mb 64bity, 3gb RAM DDR2 i na lajcie 1024x(Ileś tam) wszystko na low i 30-40FPS

Niezle, wlasnie pozyczylem do jutra kosc +2gb ddr2 wiec bede mial lacznie 4gb, wezme ten comandline z tymi ramami co wyzej podal gosciu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...