Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][BFV] Jak zdobyć?

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hey piesze tu bo widze że niema bad company na mpc forum.ale do rzeczy chciałbym kupic sobie klucz do vietnamu ale na allegro nie wiadomo czy to na orgin czy na steam więc mógł by ktoś jakąś stronke podrzucić?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

ale mi chodzi o podrzucenie linku gdzie moge to kupic bo na allegro nie ma chyba na orgin klucza a ja mam podctawke na orgin więc prosze o jakas stronke do kupienia

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

@RyXel

Jak kupisz na allegro( byle gdzie ) ten kod to i tak będziesz mógł go użyć no bo w BfBc3 po lewej masz taki przycisk Vietnam klikasz w niego i wpisujesz podany kod, moj kolega kupil na allegro i gra :).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Klucze do tego nie są na origin czy Steam, tylko bezpośrednio do gry.

na Keye jest za ok 32zł, na kinguin za 38zł obecnie, lecz na kinguinie dosyć szybko są nowe oferty, więc może się trafić jakaś okazja. Na allegro oczywiście możesz kupić, ale wiesz jak to jest... mniej zapłacisz, ale może się zdarzyć, że o wiele mniej pograsz, lub wcale. Na keye czy kinguin masz pewność, do tego praktycznie natychmiastowy support na live chat po polsku, więc problemu nie ma.

Opublikowano

Jeżeli jeszcze ni zakupiłeś to nie polecam Multiplayera vietnamu.Jest tak około 25 serwerów,a 2-4 są pełne.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up On mowi o Nexus..chociaz i tam nie wg. serwerow bo cos robia. :( I nie mozna pograc w najepszy MP!!!

Ale chociaz pozostaje najlepsza kampania w histori gier!!! Zawsze gdy nie mam co robic do niej wracam :)

Ps. Czekam na BfBc3 a te fjuty i Ea daja jakis Bf4 :p

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...