Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Millienaire . problem z modem .

Oskir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .
Otóż mam problem z modem millienaire . Mieszkam w wiosce Normanów . Przyniosłem im materiałów na budynki , ale teraz chcą krzyżową ramę drewnianą ale gdy otwieram u tej baby handel , nie ma tej ramy do sprzedania ... już przeinstalowywałem moda , zabijałem babe ... i dalej nic . może ktoś miał już ten problem i wie jak to naprawić . Proszę o pomoc. Jeśli to link do youtube to proszę o linka . Myślę , że znajdą się ludzie zdolni by mi pomóc . Dzięki z góry ...

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

Nikt nie ma zamiaru mi pomoc ?

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

Nie chodzi mi o z cheatowaniem . Mam ją w ekwipunku . Ale nie pokazuje mi się ona do sprzedania u NPC .

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

oskir poczekaj z dzień może 2 i zrobie tutorial do tego bo widze dużo osób ma problem z tym modem a akurat tutaj to jest łatwe po prosu muszą pierw wybudować stolarza i on craftuje to sellasz chyba papier i drewno i on wytwarza z tego możesz tam zmienić żeby wybudowali dom stolarza wcześniej niż inne a co do zabijania to ona się zawsze zrespi

PS: nie można sellać tej ramy ona jest produkowana i nie może zostać przez nich kupiona

Opublikowano

Dzięki Wielkie , jak wrzucisz tutka to wyślij linka , chętnie obejrzę :] , Dzięki za rady zrobię tak jak mówisz :]

98635622093061432897.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...