Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Seria Assassins Creed

- Pawlak -

Która część najlepsza ?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która cz??? najlepsza ?

• Assassin's creed
      2
    • Assassin's creed II
      7
    • Assassin's creed brotherhood
      3
    • Assassin's creed revelations
      2
    • Assassin's creed III
      4
    • Assassin's creed tyrania króla waszyngtona
      1
    • Assassin's creed IV Black flag
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć piszę ten temat żeby dowiedzieć się jaka waszym zdaniem cześć była dla was najlepsza a jaka najgorsza. Grałem w Assassina 1, 2, brotherhood i revelations wszystkie części nie raz przeszedłem były wręcz super ! Ale jak dziś zainstalowałem III to się przeraziłem po pierwszych 2 godzinach gry już nie mogłem dalej grać normalnie jedna wielka porażka... Jak dla mnie najlepsza częścią gry była 2. A co wy o tym sądzicie ?

1373700515-U207193.jpg
Budowniczy
Opublikowano

Najlepsza część: 2, Revelations

Dla mnie to było najlepsze coś, jak gralem w dwójkę, Assasina, no to bardzo mi było dobrze, tak samo jak w Revelations.

Najlepsza:

Grafika

System walki

no i ogólnie gra, cała gra 2 i Revelations, mogą zabić nude i czas, jak dla mnie :)

Najgorsza: Assasin 3, ponieważ no niewiem, zabardzo, ale jakoś tak mi się źle grało wogóle nie czułem gry, więc to jest najjgorsza według mnie część Assasina :P

Neutral - Brotherhood, i Assasin 1, te gry też fajne, lecz nie tak bardzo, ale też, mogą być poświęcenia uwagi :)

Pozdrawiam, Assasino - Maniaków xD

Opublikowano

II zajebioza na kilometr

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Budowniczy
Opublikowano

W ankiecie zaznaczyłem dwójke, tylko dwójke :)

Ta cool grafika, to było coś, system walk, jakże bajerancki, ale najlepsza grafika, moim zdaniem w Assasinie 2 :D

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi najbardziej do gustu przypadł AC Brotherhood. Co prawda grałem tylko 4 pierwsze odsłony, ale nie sądzć aby pozostałe jakoś szczególnie wpłynęło na moją ocenę, zbytnio się przywiązuje do pierwszych części i resztę już oceniam na ich podstawie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...