Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz pod komputer

I Need Moneeey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje zasilacza do swojego komputera. Mam jakiegos iBoxa i z tego co wiem to jest na nic i czesto pali plyty glowne.

Szukam dobrego zasilacza za jakas rozsadna cene a nie za 500zl.

Pozdrawiam

70hs.png
Opublikowano

Również Ci polecę deusa g1. Strasznie dużo osób go ma, w tym ja, i jest godny polecenia. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Podaj najpierw sprzęt bo poco mu 500 V skoro ma jakiś stary sprzęt ?? Tylko wyrzucenie kasy w błoto

Może kiedyś będzie modernizował sprzęt? A wtedy po co znowu kupować nowy zasilacz?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Zależy czy chcesz zasilacz przyszłościowy czy na teraz. Możesz kupić używanego Chiefteca o mocy ~300W za 3 dychy może więcej może mniej, możesz też zainwestować w coś nowego i porządnego

Opublikowano

Nadal nie wiem co mam kupic. Komputer nie bedzie dalej rozbudowywany i chce zasilacz dobry na teraz. Bo aktualnie mam iBoxa 400w i z tego co slyszalem to jest zly. A komputer zaczal mi sie juz sam wlaczac i wylaczac bez mojej pomocy tzn. ze sobie spie o 9 (podaje przyklad godz. prosze o nie pisanie ze w biosie jest ustawione cos ze sie sam wlacza o tej godzinie bo wczesniej tego nie bylo) a tu komputer sie wlacza. Juz raz mialem taki przypadek i tylko wymiana calego komputera pomogla poniewaz ostatni moj zasilacz po spaleniu spalil tez plyte glowna.

Tak jak aktualnie chcialem komputer wlaczyc, wlaczylem go a on sie sam wylaczyl i wlaczyl i jest dobrze chodzi dalej. I sadze ze to jest na 100% wina zasilacza bo plyta glowna byla wymieniana.

Mysle na wypowiedzi 2up na chiefteca 300w.

http://allegro.pl/chieftec-delta-300w-dps-300ab-9c-gwarancja-i3482843995.html

chodzi ci o to?

70hs.png
Opublikowano

@up

gdybys mogl to podaj link do oferty gdzie bedzie dluzszy czas trwania bo ta ma tylko 1 dzien a aktualnie nie posiadam kwitu, szukalem tego zasilacza z dluzszym czasem ale nie moglem znalesc.

Co jeszcze powiesz na to?

http://allegro.pl/zasilacz-chieftec-gps-400a-101a-400w-okazja-i3475865088.html

70hs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...