Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze Gry

MowMiDj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo zrobilem ten temat bo ciekawie mnie jaka gra najlepiej wam pasuje nie mowie tylko o mmo moze zagram jak cos mi podpowiecie ;D

Opublikowano

Moje najlepsze gry? Hmmm.....Mario :D Nie no żart :) Na poważnie to NFS Shift (grafika.....miodzio ;)) i 4story (z qmplem gram :P)

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

gra "real life".

fabuła - ciekawa i interesująca.

klimat - ciemny i czasem nieciekawy.

grafika - cut miut.

grywalność - bez komentarza pozostawie.

Gra dosyć popularna. Ale czasem się zdarza że użytkownicy kasują swoje postacie sami lub ktoś ich do tego zmusza.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Gta SA i Mafia

Mafia - Klasyk Grafika nie króluje ale klimaty lat 30... Miodzio ;) trochę opisze

Jesteś zwykłym taksówkarzem nagle wsiadają do ciebie Paulie i Sam (ludzie Saleriego) i mówią że musisz zgubić pościg gubisz itp.

Następnego dnia przewozisz taksówką 5pasażerów i masz przerwę na papierosa i nagle napadają na ciebie ludzie Morello (przeciwna mafia) i uciekasz do baru Saleriego i zostajesz Mafiozo. Jeśli kupicie na Allegro (lub ściągniecie) grę poznacie dalsze przygody Tommy'ego Angelo

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

Oczywiście saga Gothic'ów. 3-ka i Zmierz Bogów nie miało klimatu. ;/ Risen - gra od Piranha Bytes. Warto. :D

Mass Effect ciekawy, Crysis i nie pamiętam. xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

z mmo to metin2 :D a normalne to Nfs MostWanted :D klasyka ;> przeszedłem z 40 razy ;d , Assasin's Cread ^^ Stunt GP haha xD polecam jak ktoś ma pada ;d na 2 pograć ^^ Thps2 ^^ Cs tylko lany z kumplami ;D spiderman1,2,3 :D

Opublikowano

Moje najlepsze to :

Assasin Creed 1

Gothic III

BlackSite

Lineage II ( Najlepsze MMORPG na świecie razem z WOW'em na tym samym miejscu są u mnie)

WOW z all dodatkami

Far Cry I i II

i to by było na tyle ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...