Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prawa autorskie]Mój launcher stron www

TheMatik12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WebBrowser1.Navigate("google.pl")

epic.

Rozumiem jak by wstawił ktoś przeglądarkę na silniku min Gecko, z historią, tryb. pryw., kartami, opcjami min proxy, wyświetlanie źródła strony itp.

Opublikowano

W dodatku to się nazywa "Przegrądarka"...

Najlepiej by bylo, gdybys Ty czytal uwaznie. On nie nazwal to przegladarka, tylko launcherem (jezeli rozumiesz roznice).

Ale ja nie rozumiem, po co on wstawia takie idiotyzmy (bo inaczej tego sie nie da nazwac). Jezeli to jest jego pierwszy program, to on nie powinien tego wstawiac.

//Przepraszam za brak polskih znakow.

//Link do SS wyswietla error 404.

Opublikowano

@2UP

Tak wiem rozumiem różnicę ale mi chodziło o literówkę na pasku tytułu. Nie śmiejcie się bo może wstrzyknął w ten "launcher" niewykrywalnego wirusa który założy Wam hasło na płytę główną jak Bonzo... ;)

A tak na serio wstawił to bo może dla Niego to jest wyczyn stworzyć takie cuś.

4758463064.png

Opublikowano

Tak kolejna przeglądarka, jak ja na to czekałem... Co tak ludzi na te przeglądarki wzięło ? Wiecie rozumiem gdyby to był jakiś zaawansowany projekt i dajesz go tutaj by inni go ocenili, ale nie że napiszesz kilka linijek na wyświetlenie okna ie i jeszcze piszesz że to ma prawa autorskie. -.-

sygna2014.png

Opublikowano

Tak kolejna przeglądarka, jak ja na to czekałem... Co tak ludzi na te przeglądarki wzięło ? Wiecie rozumiem gdyby to był jakiś zaawansowany projekt i dajesz go tutaj by inni go ocenili, ale nie że napiszesz kilka linijek na wyświetlenie okna ie i jeszcze piszesz że to ma prawa autorskie. -.-

A wiesz co jest najsmieszniejsze ? zrobiło to dziecko minecrafta.

To jest najgorsza przeglądarka na forum jaką widzialem. 1 linijka kodu GJ men!

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Przynajmniej inni twórcy przeglądarek na mpc dodali pasek adresu i przyciski nawigacyjne.

Opublikowano

Kolejna marna przeglądarka, Ahh... Przynajmniej inne mają paski adresu... a ta nic nie ma ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...