Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głośniki

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z głośnikami gdyż przedni panel mi się zepsuł i został tylko tylni ale mam też słuchawki i wszystko jest podpięte z tyłu i nie wiem jak to mam ustawić żeby dzwięk był na głośnikach a nie na słuchawkach .

Kombinowałem wczoraj i mi się udało ale musiałem zresetować kompa i wróciło po staremu .

Chodzi mi o to żebym mógł puszczać muze na głośnikach i potem na słuchawy z mikro sie przenieść .

Mam realtek .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

W słuchawkach masz 2 wtyczki? Na głośnik i mikrofon? Jeśli tak to różowy to mikrofon, podłącz go z tyłu, a zielony od głośników (żeby muzę puszczać) też podłącz. Wielkiej filozofii nie ma :)

P.S. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie :D

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

W słuchawkach masz 2 wtyczki? Na głośnik i mikrofon? Jeśli tak to różowy to mikrofon, podłącz go z tyłu, a zielony od głośników (żeby muzę puszczać) też podłącz. Wielkiej filozofii nie ma :)

P.S. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie :D

tylko jak podłącze słuchawki to gośniki sie wyłączają .

http://imgur.com/v7gRQDg

Chodzi mi o to że :

Mam słuchawki z których korzystam gdy gram w gry online i gadam przez ts/skype/mumble ale jak gram w single to chciałbym pograć na głośnikach i tu jest problem .

Nie wiem jak mam to zrobić żeby bez odpinania słuchawek z tylengo panelu mógłbym przejść na gośniki , przedni panel sie zepsuł i nie działa wiec jestem zmuszony do takiej nie wygodnej konfiguracji .

Podłaczam subufer do wejsciia out i w realk ustawia jako domyslne urządzeni i i nie ma dzwięku .

Jak zrobić abym mógł soe przełączyc miedzy głośnikami a słuchawami >?

A i zakładka głośnik jak kilkam na wejscie u góry przenosi mnie do niej jak to niżej to też , wiec tu musi być coś źle .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

/close

Rozwiązanie :

Cofnąć system o 24 h :3

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...