Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] SPECIAL-PVP [SERWER PVP][40S][CLANY][BONUSOWY SKRZYNIE]

Antansher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa wykonana świetnie, administracja bardzo dobry kontakt, ogólnie serwer bardzo fajny,

miło jest na nim spędzić czas ze znajomymi. Gratulacje dla Antasher'a.

Oby tak dalej, a może z tego być coś większego. Pozdrawiam i życzę sukcesów! ;-)

Opublikowano

Mapa wykonana świetnie, administracja bardzo dobry kontakt, ogólnie serwer bardzo fajny,

miło jest na nim spędzić czas ze znajomymi. Gratulacje dla Antasher'a.

Oby tak dalej, a może z tego być coś większego. Pozdrawiam i życzę sukcesów! ;-)

Bardzo dziękuje za pozytywną Opinie i miejmy nadzieje że będzie nam szło lepiej i lepiej ;)

zapraszam

zapraszam

Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2.

Opublikowano

Fajny serwer tylko psują klimat i przyjemność gry.Same 10latki i te eq enchant na początek gry ;/ troche lipne to i trochę więcej skrzyn by się mogło przydać

Opublikowano

Forum jeszcze nie ma, bo na razie nie ma takiej potrzeby lecz nie długo planujemy otwieramy drugi serwer, i wtedy forum powstanie ;-)

Opublikowano

Skrzynek to może i jest, ale też dużo noobstwa. Wbiłem na serwer i chciałem się pobić to w 6 na mnie latali nawet z spawna nie zdążyłem się wydostać, a już wracałem. Według mnie sojusze powinny zostać zakazane, bo to nie ma sensu jak 6 leci na jednego, a ty ciągle na spawnie. W godzine rozgrywki miałem 1 zabicie i 30dedów brawka ;*

Opublikowano

No szczególnie [VIP] TenZen czy jakoś tak taki mały cwaniaczek zabiłem go z diax eq to odrazu zaczął mi pisać ze mam wbić na ts3 bo jestem kozak? Co zabiłem go i już musiał beczeć...

Opublikowano

Bardzo mało skrzynek na takiej mapie tylko 3-4 skrzynki serio?

Są skrzynki ok 15-20 tylko trzeba szukać ;) Sojusze zostaną zakazane.

Opublikowano

Może bym odzyskał eq? bo dzisiaj o godzinie 13.00 grałem na waszym serwerze w diax eq miałem 6 koksów 10zlotych miecz ostrość V ogien 2 i eq Prot 4 i 3 no więc jestem na waszym serwerze gram bije się bije od razu wywaliło mnie z waszego serwera i pisze ze wasz serwer jest wylączony i po 10min wchodze patrzę i eq nie ma więc spoko -.- tyle kasy co musiałem zbierać a teraz jakieś dzieciaki NEO mają moje eq ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...