Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra bf3 jak uruchomić?

kamce24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj kupiłem sb battlefielda , noi chciałbym zagrać w multi , uruchamiam gre wybieram online potem serwer i pisze mi ze jakies dodadtki w sklepie musze kupić , jedynie działa mi szybka gra , ale nie moge wybrać np ilosc graczy czy coś . I moze da sie jakos przez przegladarke wlonczyć czy wybrać?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To już zależy kim lubić grać. Jak chcesz zdobywać dużo punktów (za używanie defibrylatora), to bierz medyka. Jak lubisz lekkie karabiny maszynowe, to weź wsparcie. Jak chcesz grać karabinami snajperskimi, to weź zwiadowcę. Jak chcesz używać RPG, SMAW, robotów saperskich, to bierz technika.

AxeePL.png

Opublikowano

Ja mam w sygnaturce mój PSN, ale przez incydent ze podałem na pierwszym koncie zły region (zamiast PL dałem UK) zmieniłem miesiąc temu tamto konto na nowe, żebym w PSStore miał złotówki zamiast funtów. Ale zmieniłem konto po tym, ja już w BF3 wbiłem chyba 5 orła, więc nie warto mi nabijać leveli na multi na drugim koncie. Możesz zaprosić moje aktualne konto AxeePL i konto, na którym gram w gry multiplayer (tylko BF3, MW3, MW2, bo tam mam już trochę godzin przegranych). Drugie konto ma nick Axeeize.

AxeePL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...