Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nostale Oraz Jego Miejsce

_RangeR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :P Mam taki problem ostatnio miałem 5,5 GB wolnego na C i teraz kiedy gram w nt nie chodze wgl po Necie ;) tylko wbijam na NT i TS 3 to miejsce idzie mi w dol ? Jak temu pomiedz ?Mam nostale i game forage na D zainstalowane imam na D jeszcze wolne oko 520GB ;) Jakaś pomoc ?

@Edit Sorka za Orto

Opublikowano

Chodzi mu o to że chyba nostale żre miejsce na dysku ... Może tobie się wydaję że bierze ci miejsce na dysku.. ale to nie możliwe.

Przeskanuj komputer anty wirusem może masz jakiegoś wirusa co się klonuje.

Opublikowano

Jeśli chodzi o dysk C to zmniejsza ci się miejsce na dysku przez patche bo te patche są pobierane do folderu TEMP

Tak, są pobierane do folderu TEMP, ale nie zapominajmy, że potem są tak jakby "kopiowane" do folderu z NT

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Tak, są pobierane do folderu TEMP, ale nie zapominajmy, że potem są tak jakby "kopiowane" do folderu z NT

No tak ale w TEMPIE zostają ;).Jak chcesz to przeczyść dysk CCleanerem :)

nostaleh.png
Opublikowano

Tylko ze przeszukałem wszędzie TEMP i nie mogę go znalesc cale C przeszukałem i nic ... Jak to możliwe żeby TEMP zabierał oko 5GB? Da się go jakos na D wyrobac ?

@Edit:
@kaspian234 Antivirus nic nie wykrył ...

@GrAvItY1 Zrobiłem CCLenerem dysk C i dużo miejsca nie dodało, ale dodalo ciogle cos lecz i tak zaraz to miejsce mi zniknelo jak wbiłem na nostale i pochodziłem trochę na arenke i trochę rajdow ...Włozylem start dysk taki mały 19,7GB tylko i to samo się dzieje :) Mogę dodac SS :)

post-622618-0-18721000-1376741206.png

Sorka za Orto

Opublikowano

Nie masz go znaleźć i usuwać wszystko bo MOŻESZ SOBIE ZRĄBAĆ WINDOWSA. Włącz CCleanera i niech ci usunie ten syf z całego kompa .

Własnie kliklem w ccleaner Naredzia -->Wymazywanie Dyskow-->I Zaznaczyłem C i 100% i u góry masz SS co się stało

Opublikowano

Masz może visual studio c++ lub jakieś inne języki programowania ?? Bo one tworzą folder i tam ściągają się co chwile jakieś pliki i zabiera miejsca. Ja też tak miałem

nostaleh.png
Opublikowano

To się dziwisz? ?? Pousuwaj to .. Na co ci tyle tego ?? Zostaw tylko 2012 lub usuń wszystkie

A co one tak biora miejsce ? Jak usuwam to i tak windows mi instaluje 2008 i 2010 -.-

Opublikowano

Najprościej dostać się do folderu temp i usunąć jego zawartość za pomocą wpisania: C:\Users\nazwatwojegokonta\AppData\Local\Temp lub w pasku gdzie możesz wpisać ten adres wpisujesz %appdata% a potem klikasz na appdata, powinno wysunąć się local / locallow / roaming, więc klikasz local i ujrzysz folder Temp. Jeśli już w nim będziesz to dajesz ctrl + a, a potem shift + del i po sprawie, a jeśli to nie pomoże to musisz znaleźć inne źródło problemu, niektóre gry single player też żrą miejsca na dysku, bo głównie zapisywane są savy na dysku C

Opublikowano

Usunolem Temp Zostawilem tylko 2010 a on ciogle mi chla to miejsce jak nwm co -.- pomoc ? Chce chociaż 2gb wolne mieć ;/

Opublikowano

Nie masz go znaleźć i usuwać wszystko bo MOŻESZ SOBIE ZRĄBAĆ WINDOWSA. Włącz CCleanera i niech ci usunie ten syf z całego kompa .

GrAvItY1 Widzisz uzylem CCLererem cale C i potem poszlem na D i dostałem jakiś folder o imieniu jakiś dziwny 12039uewjhugih328945hg84529gh2498 i tak dalej dlugi był ... Usunolem go ... Lapek dzialal noramlnie miejsce normalnie ale lecz teraz poszedłem i laptopa nie wylaczalem od tamtej pory i dzisiaj szedłem i zostawiłem go na pościeli i mi się przegrazal i nie che mi się wlonyzc a czekam na niego już 5h -.- tak robilem ze wylaczalem baterie i czymalem przycisk 5 min itp. ? Co nie tak z lapikiem ? Jak go naprawić ?

Opublikowano

Czy normalna ilosc miejsca na dysku masz przed wejsciem na nostale?

Po wejsciu zmniejsza ci sie miejsce na dysku, a po wyjsciu powraca do stanu poczatkowego?(tj. pytanie wyzej)

To co napisales wyzej jest dla mnie nijak niezrozumiale. Napisz to jeszcze raz, ale z sensem.

PS

Uzywaj opcji edytuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...