Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie zostało wykonane to zdjęcie ?

czarmix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeprowadzone śledztwo pozwala mi wysunąć tezę, że może to być Waiheke Island w Nowej Zelandii. W sumie sielankowość krajobrazu na obrazku pasowałaby do tego właśnie regionu świata.

#don't care

Opublikowano

Obecność ławki na której prawdopodobnie kiedyś siedział człowiek wzbudza we mnie pewną kontrowersyjną myśl,

czy jest to twór okolicznej ludności, czy podobnie jak "stonhejdż" zbudowali ją kosmici?

Na to pytanie postaram się odpowiedzieć, następnymi argumentami potwierdzającymi moją tezę na temat umiejscowienia fotograficznego krajobrazu gdzieś we wszechświecie.

Otóż bujna zieleń daje wrażenie czegoś znajomego, jeżeli w niej żyją jakieś owady to jesteśmy blisko znalezienia tego miejsca,

ale zaraz zaraz ... Jezioro zdaje się być wypełnione płynnym metanem podobnie jak na Tytanie.

Twierdze tak na podstawie ruchu fal na powierzchni tego zbiornika. W oddali widać jakieś zabudowania?

Czy są to siedliska nieznanych form życia?

NIE SONDZE

Do tego drzewa i krzewy otaczające zewsząd ten pieprzony zbiornik...

Niech wam będzie... to jest Ziemia!

Swoją drogą, ktoś za wzgurzem po prawej stronie ostro sie zesrał.

Konkretnie Waiheke Island.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Naiko dzięki wielki nie myliłeś się. UniBag parskłem : ) Temat do zamknięcia dziękuję za pomoc.

wcibnb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...