Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Ksiązka a Nowy Gracz

Cad0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie czy ktoś spotkał sie z pluginem który dodaje po rejestracji nowego gracza od razu książkę na start w której jest regulamin serwera.

Wiem że mam zobaczyć na bukkit.org lecz chce pluginu sprawdzonego od was a nie rzucane pluginów na wiatr.

Dziękuję z góry

Opublikowano

@ up pytanie jak ustawić aby dostawał ja każdy gracz nowy na serwerze jako kit tools?

AD.2

Jak zrobić coś podobnego do tego

14y4h2.png

Opublikowano

Oczywscie , ze wiem plugin BookRules .Lookin na yt do TreektTV zrobil o tym poradnik :>

Opublikowano

Essentials Jak to zrobić:

Wejdź w folder Essentials i otwórz book.txt za pomocą notatnika, lub notpad++ będziesz miał tam Colors, na wzór jak takie coś zrobić

i pod tym tworzysz nowe np.#REGULAMIN i piszesz co tam ma być, nastepnie aby Gracz ją dostał ustaw kit, który będzie na start i w itemkach dodaj takie coś:

- 387 1 author:Autorksiazki book:nazwa np.REGULAMIN

Nazwa musi być taka jaką dałeś , jesli sobie nie poradzisz napisz mi co ma być w tej książce to ci ją zrobię.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...