Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Twisted Fate + Twin shadows

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zainteresowała mnie ostatnio gra Twisted Fatem, i chciaałbym się zapytać, co sądzicie o składaniu na nim Twin shadows.

A jak już, to kiedy i jak go używać i składać?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jest to dobry item na dużo AP w mid game, daje dużo speeda, większego niż phantom dancer, bardzo przydatna passywke w uciekaniu, gonieniu, a nawet do engagu, daje AP i MR, wedlug mnie powinno sie skladac w early/mid game. Używasz go do gonienia, uciekania, "engagu", wykryciu przeciwników ( nagle nie wiesz gdzie są, a one odkrywają teren + przeciwnika, i ratuje często dupsko, lecą do 2 najbliższych przeciwników ), sprawdzania na przyklad barona z daleka. Bardzo dużo jest przypadków gdy potrzebujemy slowa + odkrycia terenu

Opublikowano

Siemka, zainteresowała mnie ostatnio gra Twisted Fatem, i chciaałbym się zapytać, co sądzicie o składaniu na nim Twin shadows.

A jak już, to kiedy i jak go używać i składać?

dobry item na early/mid game, rushować go można vs ap na linii, potem kupić LB i rabadona i mamy masę MS, w late sprzedać i zamienić na jakiegoś voida np

ale osobiście kupowałbym go tylko po zdobyciu killa przed pierwszym powrotem, jeśli nie złapiemy to spowolni to nasze core(lb + rabadon)

Opublikowano

Ja kupuje ten item tylko i wylacznie kiedy dostaje od przeciwnego AP lub jest on po prostu feedniety :) a jesli nie to lece rabadon dla farmy, lich bane i potem sytuacja

Opublikowano

Jeżeli przegrywasz vs AP, to imo można go kupić, lecz w late najlepiej go sprzedać. Są przydatniejsze itemki, dlatego nie warto go trzymać w late.

Opublikowano

Ja kupuje ten item tylko i wylacznie kiedy dostaje od przeciwnego AP lub jest on po prostu feedniety :) a jesli nie to lece rabadon dla farmy, lich bane i potem sytuacja

A opłaca się na innych casterów?

Np. Ahri, która ma świetną mobilność

ALBO ANNIE którą picknąłem właśnie 4fun i nie umiem nią grać :) na ranku

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

na tf'ie dobry item w early/mid game jak sie umie z niego korzystac latwo zdominowac linie przy odpowiednim korzystaniu

z lb robi pogram na midzie

w late bezuzyteczny

czy bl by dobry na innych postaciach? na takich co potrzebują wcześnie ms i ap może na dianie by sie sprawdziło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...