Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Keylogger w domowym PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na początek przepraszam za niesprecyzowanie tematu. Zacznę od tego, że potrzebuję keyloggera (chyba tak to się nazywa), który będzie zapisywał wszystko co wpisywałem na komputerze. Sprawa wygląda tak, że z powodu spraw rodzinnych potrzebujemy (moja matka potrzebuje) hasło do facebooka mojej siostry aby przejrzeć jej wiadomości. Czytałem na necie, że są takie programy tylko, że zupełnie nie wiem jak tego szukać, ponieważ jestem w tych sprawach zielony piszę z prośbą czy moglibyście podrzucić jakiś link, nazwę, cokolwiek.. Myślę, że napisałem to w miarę zrozumiale. Z góry dzięki :P

Opublikowano

To nie jest dość trudne, napisz to w C++ :P
Mogę ci podać link do kodu :) (napisz na PW)
On działa na takiej zasadzie że zbiera wszystko z klawiatury i co jakiś czas wysyła na serwer przez ftp :)

Proste, szybkie i do ogarnięcia :)

Jakiś problem? Napisz na PW

backtrack-it_userbar4.png?w=460

Opublikowano

Tylko jest problem. To jest naruszanie czyjejś prywatności! Czy chciałbyś, aby twoja mama przeglądała twoje wiadomości??

Zastanów się szczególnie, że to twoje rodzeństwo.

Opublikowano

Jeśli twoja siostra ma ukończone 18 lat to przeglądanie jest prywatnych wiadomości jest przestępstwem.

Jeśli nie ma ukończonych 18 lat to może twoja mama przejrzeć jej wiadomości dzięki takiemu keylogger-owi a nazywa to się kontrola rodzicielska ;)

Ps. Jeśli jest taka sutuacja jak mówisz to sprawdzcie jej telefon komórkowy może się coś dowiecie ;)

Życzę powodzenia sam miałem problem z tym.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Dobra temat wyczerpany raczej. I tak jak @up 2x napisał "Jeśli ma siostra ukończone 18 lat to możecie mieć problemy jeśli ona to zgłosi". Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Siostra nie ma ukończonych 18 lat więc spokojna głowa, tak jak napisał i3turbo to zwykła kontrola rodzicielska. Dzięki wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Tylko jest problem. To jest naruszanie czyjejś prywatności! Czy chciałbyś, aby twoja mama przeglądała twoje wiadomości??

Zastanów się szczególnie, że to twoje rodzeństwo.

Ludzie ale to jest jego sprawa co sie u niego dzieje w domu :)

My jestesmy tutaj tylko zeby pomuc :)

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Nie prosimy o gotowce, prócz tego na MPC nie pomagamy w tworzeniu wirusów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...