Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o Lublinie?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz jak wyzej, pytam sie was, co sadzicie o Lublinie?

Skad takie pytanie?

Otoz zyje tu od urodzenia, znam wiele miejsc i nie wyobrazam sobie zycia gdzie indziej, chociaz miasto do najladniejszych nie nalezy. I krew mnie zalewa, kiedy patrze z jaka zapartością media kreują nas na czarna, zapyziala dziure na Wschodzie. Nie ma nas w wiadomosciach, w prognozach pogody nie ma chmurki z napisem Lublin, jak krecili JEDEN tasiemiec byla wielka podnieta w miescie.

Wkurwil mnie niedawny reportaz w polsacie o iluminacjach na budynkach.

Wroclaw, ktory zabral nam miejsce stolicy kultury- byl nie przygotowany, dosyc bogaty i podobno za łapowke zostal on wybrany zamiast nas- zostal przedstawiony jako super oswietlone miasto, najlepiej w Polsce. Warszawa supcio, Lodz piekna a... "ale nie wszystkie miasta takie sa. W Lublinie ciemno. Brak oswietlenia..." pokazali k**wa remontowana brame krakowska i jakas ulice na starym miescie gdzie logiczne ze nie ma swiatel nie?, a iluminacje kosciolow, pieknego mostu kultury i innych sie juz nie licza..

Trzej ch*je- prezydenci zatrzymali miasto w komunie, obecny (Żuk) robi co moze aby doscignac reszte i nadrobic bodajze 12 lat zastoju.

Wiec co sadzicie o tym miescie? Z checia odpowiem na wszelkie pytania :)

Ps. Stolica kultury bardziej niz prawdziwa stolica, to szansa dla takich miast ja Lublin. Dostalibysmy w ch*j dotacji i miasto byloby na miare reszty :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ja tam mieszkam we wsi pod wsią Lublin.

:P

Jakby nie patrzeć, Lublin jakiś bogaty w zabytki itp nie jest, chyba, że ja nic nie wiem D:

Ogólnie, szkoda, że tak mało rozwinięte miasto, i szkoda, że tak nas oczerniają.

Ale i tak nic nie pobije tego, że bear grylls zrobił survival w gdyni, i oczernił gdynie na skalę światową, pokazując, że trzeba żreć robaki itp XDDD

shoob.png

Opublikowano

@up wiem, to troche wioska. Ale i tak kocham to miasto, gosci grajacych pod Brama Krakowska, festiwale i najlepsze co moze byc NOC KULTURY zalujcie ze tu nie mieszkacie ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...