Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Moda do automatycznego wyboru narzędzi.

psp357

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś widziałem jak jakiś youtube'r miał w ręce kilof i zaczoł bić drzewo i zmieniło mu się na siekiere, ale niepamietam nazwy może ktos wie jak to się nazywa?

To jest taki mod ze np. masz w eq kilof,siekiere,łopaty. Nietrzymasz nic w ręce i nagle bijesz w kamien i zmienia się na kilof, a jak w drzewo to siekiera.

Opublikowano

Zycza, tak?

Na zycza nigdy modów nie instalowałem, ale pewnie można to zrobić "po staremu", czyli -ścieżka .minecraft->versions 1.6.2>1.6.2.jar tam wkładasz zawartość i chyba powinno być Okay

Opublikowano

A potrzebuje jakies inne programy zeby działał AutoSwitch? Bo znalazłem innego lunchera dałem Optifine, Rei's minimap, AutoSwitch, i tylko Autoswitch niedzialał.

PS. Czy EnchantView NA MULTI?

Opublikowano

Witam, kiedyś widziałem jak jakiś youtube'r miał w ręce kilof i zaczoł bić drzewo i zmieniło mu się na siekiere, ale niepamietam nazwy może ktos wie jak to się nazywa?

To jest taki mod ze np. masz w eq kilof,siekiere,łopaty. Nietrzymasz nic w ręce i nagle bijesz w kamien i zmienia się na kilof, a jak w drzewo to siekiera.

Inventory Tweaks :)

5vwxw5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...