Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimpson, Rojo - Diss

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieeema mam do was pytanie pewnie nie jednego tarczownika coś trafiło jak zobaczył diss na Roja ....

Zacznijmy od tego jak poznałem gimpera... pewnego dnia na kanale TivoltGames zauważyłem jakiś komętarz który miał sporo like i byl takiej treści " Tivolt ty to juz hajsu niemasz ze 3 konto masz ?" coś w ten deseń był komentarz wszedłem na profil Gimpera i zobaczyłem 1 filmik z gry i sobie poszedłem następnie kilka dni potem na kanale Roja byl jakiś komentarz "zobacz ten kawałek" i Ja zobaczyłem no i to był ten diss Ja jak i moi koledzy nie polubiliśmy gimpera ( oni nadal go nie lubią a ja jestem neutralny) dziś jeden z nich wysłał mi diss na gimpera jak wielkie zdziwienie było gdy zobaczyłem że dodał je Gimper (dis na siebie ? )

Myślę nadal że diss na Roja był żartem ( tak ogladam Roja i można powiedzieć jestem "Tarczownikiem" ) tylko zdziwiony byłem że Rojo nie odpowiedział na wszelakich filmach jest zabawny a teraz jakby zpoważniał i nie odpowiedział na diss :( no i Gimperr postanowił zrobić diss na siebie ( nawet Rock coś dorzucił w tym dissie a Rojo niby za stary na disowanie)

CO o tym sądzicie ? o tych dissach ?

Mam nadzieje że nie zostanę zhejtowany przez Widzów Gimpera i Roja

Nie to nie Reklama ich kanałów

Opublikowano

Sieeema mam do was pytanie pewnie nie jednego tarczownika coś trafiło jak zobaczył diss na Roja ....

Zacznijmy od tego jak poznałem gimpera... pewnego dnia na kanale TivoltGames zauważyłem jakiś komętarz który miał sporo like i byl takiej treści " Tivolt ty to juz hajsu niemasz ze 3 konto masz ?" coś w ten deseń był komentarz wszedłem na profil Gimpera i zobaczyłem 1 filmik z gry i sobie poszedłem następnie kilka dni potem na kanale Roja byl jakiś komentarz "zobacz ten kawałek" i Ja zobaczyłem no i to był ten diss Ja jak i moi koledzy nie polubiliśmy gimpera ( oni nadal go nie lubią a ja jestem neutralny) dziś jeden z nich wysłał mi diss na gimpera jak wielkie zdziwienie było gdy zobaczyłem że dodał je Gimper (dis na siebie ? )

Myślę nadal że diss na Roja był żartem ( tak ogladam Roja i można powiedzieć jestem "Tarczownikiem" ) tylko zdziwiony byłem że Rojo nie odpowiedział na wszelakich filmach jest zabawny a teraz jakby zpoważniał i nie odpowiedział na diss :( no i Gimperr postanowił zrobić diss na siebie ( nawet Rock coś dorzucił w tym dissie a Rojo niby za stary na disowanie)

CO o tym sądzicie ? o tych dissach ?

Mam nadzieje że nie zostanę zhejtowany przez Widzów Gimpera i Roja

Nie to nie Reklama ich kanałów

wy dissem nazywacie coś co jest masą chujowych wyzwisk #gimbaza

chuj mnie to obchodzi bo nagrywanie czegoś takiego jest po niżej jakiegokolwiek poziomu

Opublikowano

Niby tak tylko że to niby są zarty ;)

zobacz sam

P.S. Taoczin zajebisty kawałek :D

P.S. Pierwszy raz elita odpowiedziała w moim temacie *-* tyle wygrać

Opublikowano

To tylko kanal na YT... jak patrze na te wojny miedzy serwerami, dissy na youtuberow to mi sie cos robi. LUDZIE! TO TYLKO INTERNET!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak można oglądać tych polskich progimnazjalnych "zagrajmerów" i "żyć nimi"?

@down
Cóż, tak wywnioskowałem po twojej wypowiedzi.

tylko zdziwiony byłem że Rojo nie odpowiedział na wszelakich filmach jest zabawny a teraz jakby zpoważniał i nie odpowiedział na diss :(

pewnie nie jednego tarczownika coś trafiło jak zobaczył diss na Roja

Kto nimi żyje? Gimnazjaliści, do których są te filmiki w zasadzie kierowane (z naciskiem na Rojcia). Powyższe cytaty, mogą, ale nie muszą coś mówić...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

A kto tu robi temat o ludziach, którzy większości koło chuja latają? Dissem tego nie można nazwać. Zapewne kolejna gówniana akcja mająca na celu przyciągnięcie gimbazy, bo hajsu brakuje. #hajszjutuba

7m9a.png

Opublikowano

Tak, sztuka słuchania zanika... Nie wiem czy słyszałeś na początku, ale znalazły się tam słowa "... Chciałem uprzedzić Roja o tym że nagrany materiał, który jest żartem i żeby nie brał go na poważnie..."

Opublikowano

a tam dalej mówi "ale wygląda na to że w tym przypadku ..." i przez to nie wiadomo czy to dla żartu czy nie

Założyłem temat bo jestem ciekaw co o tym sądzicie a że was to gówno interesuje no tonie musicie się tym dzielić

jak kogoś to nie interesuje to niech napisze coś normalnego lub wcale bo nie potrzeba tutaj spamu a nie wszyscy sie unąszą

tak z ciekawości ile oni na YT zarabiają ? skoro wszyscy mówią o hajsie z yt?

Opublikowano

Gimper w porywach miesiąca szczytowania ~5k
Dobrze zauważyłeś tylko zwrot "... ale w tym przypadku ..." Nie było skierowane do tego co zacytowałem w moim poprzednim poście. Co ma do żartobliwego materiału to, że gry łączą, a nie dzielą?

Opublikowano

A no chyba że tak to zwracam honor dał bym ci like ale to jutro bo limit się skończył ;)

CHcesz mi powiedzieć że za granie i pierd*lenie w grach i vlogach zarabia się 5 k ?

To ile zarabia Rojo ? Niekryty ? PewDiePie ?

Opublikowano

Rojo i inni wbrew twojemu zdziwieniu mogą zarabiać mniej. Oni mają tzw. martwe suby i czasami mniej wyświetleń niż taki Gimper :) Te 5k to mówiłem o lipcu ze względu na diss, pierwsze vlogi itd. Dlatego nabił tyle wyświetleń przez co więcej hajsu. Dolicz do tego zarobku oferty reklamowe, ref-linki :)

Opublikowano

Osz kur*a to przecierz jak on nagrywa tak sobie filmiki i ma tyle wyświetleń to nie musi do pracy chodzić o.O tylko że praca na yt to niestabilna jest :D ale jeśli np. studiuie to ma wyebane :D

też bym tak chciał zacząć nagrywać :D ale ja nawet nie mam pomysłu na nazwę kanału :D

a PewDiePie też duzo zarabia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...