Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PSC

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nigdy nie kupowałem wirtualnych walut przy pomocy paysafecard, i mam dwa pytania. brzmią następująco. W ile min. po dokonania zakupy otrzymam RP? No i w jakich sklepach mogę kupić PSCard'a, w mojej miejscowości na stronie PSC jest punkt sprzedaży lecz byłem dziś się zapytać czy mają ową kartę tam i o dziwo nie sprzedają takich rzeczy. Wiec w jakich punktach kupie PSC?

Opublikowano

Witam, nigdy nie kupowałem wirtualnych walut przy pomocy paysafecard, i mam dwa pytania. brzmią następująco. W ile min. po dokonania zakupy otrzymam RP? No i w jakich sklepach mogę kupić PSCard'a, w mojej miejscowości na stronie PSC jest punkt sprzedaży lecz byłem dziś się zapytać czy mają ową kartę tam i o dziwo nie sprzedają takich rzeczy. Wiec w jakich punktach kupie PSC?

Rp otrzymasz od razu<przynajmniej ja tak mam>

Co do psc, popytaj się w kioskach etc.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Żabki brak w mieście i centrum też, moja miejscowość liczy do 10tyś. mieszkańców. A typowe sklepy jak Biedronka, Polo Market? W tym drugim widziałem nawet doładowania do karty GG więc może PSC też mają? Szczerze pytam bo nie chce mi sie lecieć do super marketu i stać w kolejce tylko o tą informacje ;)

Opublikowano

Spróbuj w sklepach gdzie jest na drzwiach naklejka i pisze coś o doładowaniach np: tu kupisz doładowanie paysafecard, tu zapłacisz swoje rachunki.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

RP masz od razu po doladowaniu, jesli kupujesz 2 karty np po 20zl to mozesz wpisywac kod jeden po drugim i jest czasem bug, ze kod wpisales ale rp nie sa wyswietlone, po relogu juz beda :-)

PSC kupisz w sklepie inmedio, u mnie w miescie w zabkach/kioskach tego nie maja, albo w ogole nie wiedza co to jest :-\

Jezeli na mapie pokazuje Ci ze w Twojej okolicy jest sklep z psc , to moze byc nieaktualne, bo mapy nie sa czesto aktualizowane

@

w supermarketach nie maja

Opublikowano

RP masz od razu po doladowaniu, jesli kupujesz 2 karty np po 20zl to mozesz wpisywac kod jeden po drugim i jest czasem bug, ze kod wpisales ale rp nie sa wyswietlone, po relogu juz beda :-)

PSC kupisz w sklepie inmedio, u mnie w miescie w zabkach/kioskach tego nie maja, albo w ogole nie wiedza co to jest :-\

Jezeli na mapie pokazuje Ci ze w Twojej okolicy jest sklep z psc , to moze byc nieaktualne, bo mapy nie sa czesto aktualizowane

@

w supermarketach nie maja

Ja za to znalazłem takie coś w internetach :

PSC można kupić we

wszystkich sklepach gdzie jest możliwość kupowania doładowywań telefonu +

płacenie rachunków.

Najlepiej przejść się i popytać, jak ja patrzałem na tej ich mapie to wszystkie punkt były nieaktualne, poszedłem do kiosku to mieli >.<

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ale wiesz, idziesz do sklepu gdzie niby psc jest, ale jesli mowisz "prosze o psc za 20 zl" To ludzie robia duze oczy i sa w szoku co to w ogole jest i przez takiego sprzedawce nie kupisz choc to sprzedaja...

Opublikowano

Często jak sklepy na oknach/drzwiach mają napis Payback na fioletowym tle to znaczy, że tam jest ten punkt sprzedaży.

siema.

Opublikowano

https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/wyszukiwania-punktow-sprzedazy/

Masz link wpisz tam swoje miasto i będziesz miał : )

Nie czytałeś chyba mojego tematu, byłem w jedynym punkcie w moim mieście (który znalazło na stronie) i nie wiedzieli o czym mówię w ogóle gdy pytałem o PSC.

A trochę to irytujące gdy mówię "są paysafecardy u Was?" a ludzie nie wiedzą o co chodzi... Dlatego ten temat, bo nie chce mi się latać po całym mieście i szukać pytając co 20 metrów o PSC :P

Nie we wszystkich sklepach w którym kupie doładowania do telefonu są psc (pytałem kiedyś w mięsnym za rogiem, a doładowania mieli a psc nie :D).

Opublikowano

<br />https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/wyszukiwania-punktow-sprzedazy/<br /> <br />Masz link wpisz tam swoje miasto i będziesz miał : )<br />Nie czytałeś chyba mojego tematu, byłem w jedynym punkcie w moim mieście (który znalazło na stronie) i nie wiedzieli o czym mówię w ogóle gdy pytałem o PSC.<br /> <br />A trochę to irytujące gdy mówię "są paysafecardy u Was?" a ludzie nie wiedzą o co chodzi... Dlatego ten temat, bo nie chce mi się latać po całym mieście i szukać pytając co 20 metrów o PSC :P<br /> <br />Nie we wszystkich sklepach w którym kupie doładowania do telefonu są psc (pytałem kiedyś w mięsnym za rogiem, a doładowania mieli a psc nie :D).<br />

<br /><br />Skad my mamy wiedziec, w ktorym punkcie sprzedazy aktualnie kupisz ta karte? Przejdz sie i popytaj, proste, a tu zawracasz nie ptrzebnie glowe.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...