Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Power Up'y i niewidzialni gracze

NyggaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo duży problem, ponieważ nie widzę graczy w NFS World. Nie wiem czego jest to wina, mam opcje filtrowania społeczności wyłączoną.
Jakby coś to jest mój wynik neta:

http://www.speedtest.net/my-result/2905079634

Drugim problemem są powerup'y, gdy jeżdżę sobie samochodem po mapie nie mogę załączyć Nitra mam jego odpowiednią ilość i jadę z odpowiednią prędkością.
Prosiłbym was bardzo o rozwiązanie tego tematu, bo kupiłem dużo samochodów za SB i nie chciałbym tego stracić :(
Próbowałem nawet przez Origin'a instalować i nic, nawet kilka razy pobierałem nową instalkę.
Opublikowano

Hmm... instaluję grę od nowa i jak aktualizuje mi się gra to pobiera się do około 50MB i muszę ponownie odpalić grę. Wiecie może czego to jest przyczyna???

Opublikowano

Ale właśnie nie wiem co :( Odinstalowałem przed chwilą hamachi.
Błagam Ciebie pomóż mi.
Może dlatego, że jestem podłączony do routera, mój brat jest właścicielem jego.

Opublikowano

Inne gry chodzą normalnie i net też dobrze działa. Ale czasami jak oglądam filmiki na YouTube to muszę cofnąć strzałką bo się zacina.
Nikt nie wie o co chodzi??

Opublikowano

Dobra prędkość twojego internetu to nie wszystko.

Dużo rzeczy zależy od parametrów twojego komputera. Najlepiej napisz jakie masz parametry komputera.

Próbowałeś reinstall?

Wyłączenie antywirusa i zapory systemowej?

Opublikowano

Antywirus i zapory nie pomogły. A parametrów nie chce mi się szukać, nie pamiętam jak to się sprawdzało, ale NFS chodzi mi bez lagów.
Hmm... może tak format komputera?

Opublikowano

Antywirus i zapory nie pomogły. A parametrów nie chce mi się szukać, nie pamiętam jak to się sprawdzało, ale NFS chodzi mi bez lagów.

Hmm... może tak format komputera?

Format to ostateczność.

Zobacz jeśli masz XP:

A jeśli masz Win 7 albo 8 to otwórz menu Start i napisz dxdiag i wyszuka Ci dxdiag.exe.

Otwórz to i zrób SS tych parametrów.

Opublikowano

Z tego wynika, że masz dobry komputer.

Wyczyść rejestr i aplikacje programem CCleaner.

Nie pomoże to format.

Jaki masz dysk i ile masz na nim wolnego?

Wyczyściłem i nic :(

Mam około 350GB na nim wolnego.

Tylko format...

Opublikowano

Moim zdaniem problem lezy po stronie dysku, jest zawalony nie potrzebnymi plikami i wolniej chodzi, nie wczytuje za szybko vinyli samochodow. Lub procesor cos mocno obciaza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...