Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crysis 3 - perki

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pytanie a mianowicie czy perk "Ulepszenie celności" który zmniejsza odrzut jest przydatny do broni SCAR MOD 2? Bo sam nie wiem, czy ta broń ma odrzut czy rozrzut. Bardziej myślę, że to drugie i nie wiem czy ten perk działa. Na pierwszym stopniu ogranicza o 10% więc powiem szczerze, że ciężko jest mi wyczuć. Choć z drugiej strony jak gram z perkiem to wydaje mi się, że jednak pomaga no ale nie wiem już. Szukałem o tym w necie ale nic nie znalazłem.

Nie rozumiem też jednej rzeczy.. Jeżeli do broni są dwa dodatki:

- Hamulec wylotowy (poprawia stabilność)

- Lufa precyzyjna (lepsza celność)

To czy te dwie rzeczy tak naprawdę nie działają tak samo? Skoro mi poprawi stabilność czyli moją bronią nie będzie rzucać to też poprawi mi się celność, no ale jak poprawi celność to też będę lepiej trafiał.

Opublikowano

Rozrzut, a odrzut to dwie inne rzeczy... Rozrzut to mniej więcej celność broni, czyli skupienie strzałów. Lepsza lufa poprawi to skupienie, tudzież więcej pocisków trafi dokładnie tam gdzie celujesz. Natomiast hamulec wylotowy obniży odrzut, czyli kopnięcie broni w bark przy strzale. W realiach gry mniej ci będzie celownik przy strzelaniu podrzucać.
Osobiście bym wybrał lufę, bo nigdy mi jakoś odrzut w automatach nie przeszkadzał, a większe skupienie zawsze się przydaje.

survarium_user_bar_en.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...