Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoH 2010 - skąd wziąć kod na multi?

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Kupilem Medal of Honor z promocji za 1$ (i pare innych gier).

Wchodzę do multiplayer, robie konto i piszę żebym wpisał kod multiplayer.

Co wpisać? Dostałem tylko kod do gry na steam.

Opublikowano

Ja na Multiplayer to nie musisz nic wpisywać, jedynie zalogować się (mi zadziałał login do Origina). Poza tym, zainstalowałem tez, włączyłem, 10 serwerów, 8 pełnych, 2 puste, odinstalowałem ;)

he?

Opublikowano

Takie same jak do Origina.

Poza tym, zainstalowałem tez, włączyłem, 10 serwerów, 8 pełnych, 2 puste, odinstalowałem ;)

To ja nie wiem co ty masz. Mi wyszukało o wiele więcej serwerów.

@down Nie, też używałem Steama.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Takie same jak do Origina.

To ja nie wiem co ty masz. Mi wyszukało o wiele więcej serwerów.

Tak, tylko pewnie używałeś Origina. Mi na Steamie prawie nic nie miałem. :_:

he?

Opublikowano

Ja mam takie pytanko - kupilem sobie MoHa ( 2010 ) - od razu mowie - nie na humble bumble - i zainstalowalem go z plyty, jak wszedlem na multi musialem sie zalogowac z konta na origin, po zalogowaniu musialem wpisac kod gry, po wpisaniu wyswietlil mi sie blad ze kod zostal zyzyty... Sproowalem wpisac ten kod na origin - udalo sie, gra zostala dodana - Moje pytanie jest takie czy po pobraniu gry z Origina bede mogl juz grac na multi czy bede musial kupywac nowa gre?

Opublikowano

Ja mam takie pytanko - kupilem sobie MoHa ( 2010 ) - od razu mowie - nie na humble bumble - i zainstalowalem go z plyty, jak wszedlem na multi musialem sie zalogowac z konta na origin, po zalogowaniu musialem wpisac kod gry, po wpisaniu wyswietlil mi sie blad ze kod zostal zyzyty... Sproowalem wpisac ten kod na origin - udalo sie, gra zostala dodana - Moje pytanie jest takie czy po pobraniu gry z Origina bede mogl juz grac na multi czy bede musial kupywac nowa gre?

Nie będziesz musiał, gra została przypisana do twojego konta :)

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

typie key wrzucasz z origina nie steam jak Ci wola a konto podajesz to co sie logujesz na origin i tyle w temacie grasz, yyyy jak malo serwerow? to po co serwery bierzesz wez sobie wyszukiwanie gier bierzesz tryb i masz pelny serwer

Opublikowano

Mam ten sam problem tylko że ja dostałem od znajomego kluczę steam :) Mam jakoś możliwość zdobycia klucza do origin?

Na steam w bibliotece nie mam "Wyświetl Numer Seryjny".

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli chodzi o steam , to klikacie prawym na Single Playera i jest "Wyświetl nr seryjny" ;)

Właśnie nie ma...

Ktoś pomoże?

PS.

Sorry za odkop ale dalej mnie nurtuje ten problem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry za odkop, ale jeszcze może trafić tutaj parę osób z tym problemem. Oto rozwiązanie:

Aby działał multiplayer to:

Odpal multiplayer: logujemy się danymi z konta orgin ( jeśli nie mamy to je stwórz ), następnie podajemy numer.

Numer znajdziemy: Szukamy w liście gier steam Medal of Honor Single Player , klikamy PPM i z listy wybieramy wyświetl nr seryjny.

Pamiętaj aby była ta opcja dostępna to trzeba rozpocząć pobieranie Medal of Honor Single Player !

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

ja mam taki Problem ze kupiłem Grę na Allegro Konto Steam z Medal of Honor i zrobiłem konto Na Orgin ale muszę wpisać kod Rejestracyjiny

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...