Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie stało z spammerem "Ketchup"

KoORNEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Starszy użytkownicy bedą wiedzieli o co mi chodzi. Młodsi już nie więc spróbuje to wyjaśnić.

Ketchup - Użytkownik który uzbierał 100%. Miał zmienne IP ora proxy. Na mpcforum założył ponad 70 kont. Każde konto spamował forum, zachowywał sie jak dziesięcio latek... Spamował, obrazał. Teraz najdziwniejsze, Robił to aż 4 lata! jednak dzisiaj zauważyłem też konto o nazwie Ketchup, 0 postów, rejestracja 21 lipiec tego roku! Czyżby Ketchup powrócił ?

(Nie to nie jest inny użytkownik ponieważ widziałem go jak przeglądał temat o swoich zbanowanych kontach)

Czyż to nie przesada? Już 5 lat spamu, rejestracji kont, zmiany IP. Komu by sie to chciało. Ocenie to, ten człowiek jest normalny?

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Nie jestem tym "starszym", ale widziałem kilku takich na innych forach i jednego bodajże tutaj. To są poprostu dzieci bez życia albo patologia, więc nigdy im się to nie znudzi.

graphic.png

Opublikowano

Nowa informacja: na kanale keczupa na yt, użytkownicy proszą go o powrtót na mpcforum. Powodzenia. Jak najmniejszego spamu życzę:).

Opublikowano

9ea8145992_to_straszne.jpg

Aż mnie ciary przeszły.

Zgroza powraca :OOO

Tylko nie ketchup!

To zwykły spammer, nie naszej głowy zmartwienie

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Chciał bym podkreślić ze użytkownik ten moze nawet czytać ten temat, a może nawet, w nim odpowiedział. Kto wie, kilka nikcków miał nawet typu "majones" "lia kcem pic"

EDIT:

No pozdrawiam, Ketchup powrócił... Napisze notke do pewnego administratora... Moze to on

Opublikowano

Mam pytanie co to z jakis pojebany ketchup ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

To ten od empisi kruuuuuuuuuuuuul? Bo taki wariat tez niedawno tu byl ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam to zaczął spamować w 2k10 i miał w chuj podrób. Człowiek jak najbardziej normalny, od dawna wiadomo co nuda robi z ludźmi :)

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Co ty gadasz? Tych kont było ponad 200 jak sama duds wspomniała xD
Pamiętam typa, niezła beka była z niego :D Było kogo banować :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

"Czyż to nie przesada? Już 5 lat spamu, rejestracji kont, zmiany IP. Komu by sie to chciało. Ocenie to, ten człowiek jest normalny?"

normalność to pojęcie względne więc to pytanie jest głupie, według mnie normalny.

Opublikowano

Po 1 to nie prawdziwy ketchup co tera ma konto.

Po 2 jakie 70 kont skoro jest ich ponad 500

po 3 on jest normalny, bana na IP nie miał, a siedzi tu caly czas pod innym nickiem ;)

po 4 MPC bez niego, to nie MPC ;)

LwG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...