Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Brak zgodności w teamie - czyli jak przegrać.

CayceR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

27y3n8l.jpg

Przestroga dla Bronze/Silver: Nie blame'ujcie teamu, i nie grajcie solo, bo przegracie każdą grę. Przegraliśmy przez Talona, który grał solo i przez ogromny blame na mnie, gdyż myśleli, że jestem Bogiem i mogę zrobić wszystko. Oczywiście - blame i reporty za to, że:

- Miałem laga

- Nie dałem rady pomóc talonowi, gdy ten solo poszedł zabić cały enemy team

- Nie było mnie, gdy mój mądry team poszedł robić barona, gdy ja miałem 1 minute do respawnu, ponieważ mi nie pomogli

- Riven, która była na mojej linii feedowała (Jasne, przecież to moja wina)

- Nie patrzę się cały czas na minimapę, i nie zauważyłem, gdy lee sin solo gankuje 4 osoby

- Backdoorowałem (oczywiście - byłem już przy wieżach nexusa ale mój kochany team od razu kazał mi wracać, gdyż enemy robiło barona)

- Darius poszedł afk gdy ja mu "zabrałem" (przyszedł gdy enemy miało 100 hp i zabiłem go przy tym, gdy on już użył ulta)

- Enemy spushowało Topa, jakby to dotyczyło mnie. Siedziałem na bocie i nie miałem możliwości ganku, oczywiście lee sin nigdy nie gankował topa i bota

- Nie miałem dmg do 25 minuty. Oczywiście, bardzo logiczne, że ADC musi zajebać solo enemy i mieć full hp przy 1/0/5! No kurwa.

Także to była moja wina, że Talon chodził po jungli sam i zabijał enemy.

@Nie pobijcie mamy za to, że to normal. Nie chodziło mi o płakanie, tylko o przestrogę do Bronze/Silver, którzy myślą, że chodząc samemu po mapie wycarrują całą grę, przy okazji blame'ując.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Kogo to obchodzi, ze miales laga? Tak trudno uswiadomic komus, zeby nie chodzil solo? Pewnie sami go flejmujecie, a potem placz ze gosc nie chodzi z teamem. Btw, dat Riven.. Mowisz, ze robiles bd lecz team kazal ci wracac, skoro to debile ktorzy flejmuja i feeduja, to po co ich sluchasz? I co to za przestroga? Przed czym? Zeby nie grac z bronzami? A czy ja na to mam jakis wplyw z jaka dywizja bede grac? Nie sadze

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Kogo to obchodzi, ze miales laga? Tak trudno uswiadomic komus, zeby nie chodzil solo? Pewnie sami go flejmujecie, a potem placz ze gosc nie chodzi z teamem. Btw, dat Riven.. Mowisz, ze robiles bd lecz team kazal ci wracac, skoro to debile ktorzy flejmuja i feeduja, to po co ich sluchasz? I co to za przestroga? Przed czym? Zeby nie grac z bronzami? A czy ja na to mam jakis wplyw z jaka dywizja bede grac? Nie sadze

Po 1. Tak. Gdy ktoś jest uparty jak osioł to trudno uświadomić. Nikt go nie "flejmował" tylko pod koniec ktoś napisał "maybe report talon for play solo.

Po 2. Po co ich słucham? No nie wiem, to jest w końcu mój team, i zresztą już darius z kassą na mnie szli.

Po 3. Nie "żeby nie grać z bronzami", tylko przestroga DLA BRONZE. Pochwal się, ile już widziałeś na tym forum "Przegrałem przez nub tim" a okazywało się, że ten "pro super elo autor tematu, który zawsze gra bosko i zawsze ma nub tim" gra solo?

Po 4. Masz jakiś wpływ na dywizje z jaką będziesz grał.

Come on, shoot faster,

Opublikowano

Po 1. Tak. Gdy ktoś jest uparty jak osioł to trudno uświadomić. Nikt go nie "flejmowac tylko pod koniec ktoś napisał "maybe report talon for play solo.

Po 2. Po co ich słucham? No nie wiem, to jest w końcu mój team, i zresztą już darius z kassą na mnie szli.

Po 3. Nie "żeby nie grać z bronzami", tylko przestroga DLA BRONZE. Pochwal się, ile już widziałeś na tym forum "Przegrałem przez nub tim" a okazywało się, że ten "pro super elo autor tematu, który zawsze gra bosko i zawsze ma nub tim" gra solo?

Po 4. Masz jakiś wpływ na dywizje z jaką będziesz grał.

Nie wiem ile osob plakalo ze ujowy team, bo mam na te osoby wyjebane.

(4.) Wat? Niby jaki? Jest jakas magiczna opcja wybrania sobie sojusznikow aby byly z diamonda?

Btw, gubisz sie w tym co mowisz. Najpierw piszesz, ze robiles bd, ale team kazal ci wracac, kiedy przeciwnicy robili Barona. Teraz mowisz, ze kassa i darek szli na ciebie, i dlatego sie wrociles. Tak jak mowie, gubisz sie w zeznaniach.

Nic nowego na silverze zawsze jest jakiś idiota który przez całą grę gra solo ;P

Jak nie w twoim to w enemy teamie ;P

Zależy od szczęścia.

To nie jest nawet ranked. Lvl 20-30

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Nie wiem ile osob plakalo ze ujowy team, bo mam na te osoby wyjebane.

(4.) Wat? Niby jaki? Jest jakas magiczna opcja wybrania sobie sojusznikow aby byly z diamonda?

Btw, gubisz sie w tym co mowisz. Najpierw piszesz, ze robiles bd, ale team kazal ci wracac, kiedy przeciwnicy robili Barona. Teraz mowisz, ze kassa i darek szli na ciebie, i dlatego sie wrociles. Tak jak mowie, gubisz sie w zeznaniach.

To nie jest nawet ranked. Lvl 20-30

4. Nie masz. Nie chodziło o to. Chodziło mi o ELO, które ty wbijasz. No więc... Masz wpływ :)

I nie, nie gubię się w zeznaniach. Tylko pomyliłem tryndę z dariusem. Kazali mi wracać - to prawda. Posłuchałem się ich. Wcale nie musiałem, gdyż Trynde i Kassę łatwo bym zabił, ale wolałem nie ryzykować.

Come on, shoot faster,

Opublikowano

Nie wiem ile osob plakalo ze ujowy team, bo mam na te osoby wyjebane.<br /><br />(4.) Wat? Niby jaki? Jest jakas magiczna opcja wybrania sobie sojusznikow aby byly z diamonda?<br /><br />Btw, gubisz sie w tym co mowisz. Najpierw piszesz, ze robiles bd, ale team kazal ci wracac, kiedy przeciwnicy robili Barona. Teraz mowisz, ze kassa i darek szli na ciebie, i dlatego sie wrociles. Tak jak mowie, gubisz sie w zeznaniach.<br /><br /><br />To nie jest nawet ranked. Lvl 20-30<br /> <br />4. Nie masz. Nie chodziło o to. Chodziło mi o ELO, które ty wbijasz. No więc... Masz wpływ :)<br />I nie, nie gubię się w zeznaniach. Tylko pomyliłem tryndę z dariusem. Kazali mi wracać - to prawda. Posłuchałem się ich. Wcale nie musiałem, gdyż Trynde i Kassę łatwo bym zabił, ale wolałem nie ryzykować.

<br /><br />To co piszesz nie ma najmniejszego sensu o.O kolejny placz o przegrany mecz

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

<br /><br />To co piszesz nie ma najmniejszego sensu o.O kolejny placz o przegrany mecz

Nie mam co robić tylko płakać o przegrany normal >.<

@Polecam nauczyć się czytać :)

Come on, shoot faster,

Opublikowano

<br /><br />To co piszesz nie ma najmniejszego sensu o.O kolejny placz o przegrany mecz<br /> <br />Nie mam co robić tylko płakać o przegrany normal >.<

<br /><br />No najwidoczniej nie masz, skoro wrzucasz to na forum.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Proszę, nie wrzucaj screenów z gier na 25 lvl, bo ja zacznę wrzucać ssy z gier na boty. 25 to nie jest żaden poziom. CUD że jungla była w obu drużynach.

Aha, no i jak możesz dawać rady ludziom z silvera nie mając 30 lvl i żadnego doświadczenia? A na problemy ze zgodnością polecam:

JfrOQTx.png

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...