Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś czołgi z magazynkiem bębenkowym

PLProrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są to czołgi linii Francuskiej, zaczynajc od Elc kończąc przez AMX 75 itd. , te czołgi są szybkie, mobline, średni pancerz, zaje**ste działa :) Gra nimi jednym słowem sprawia frajdę, ale trzeba przejść przez AMX'a 40, którego polecam przejść Free Expem.

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

najlepsze magazynkowce to USA. Co prawda dopiero od 7t. ale gra się nimi znakomicie.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Na T5 nie ma żadnego magazynkowca. Bębnowe zaczynają się dopiero na T6 (AMX12t), lub T7 (T71), LUB T8 (AMX50 100).
Francuzy są dziwnymi czołgami, raczej nie dla początkujących.

Opublikowano

Na T5 nie ma żadnego magazynkowca. Bębnowe zaczynają się dopiero na T6 (AMX12t), lub T7 (T71), LUB T8 (AMX50 100).

Francuzy są dziwnymi czołgami, raczej nie dla początkujących.

Francuzy nie raczej tyko na pewno nie. To są czołgi dla wyjadaczy.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Jak to? ;D A T1E6 - czy Bóg wie jak mu tam... Też ma magazynek na II tierze :D A co do francuzów... No może nie dla wyjadaczy co dla ludzi umiejących już w miarę grać, znają penetki innych czołgów i ich słabe punkty, dla ludzi 1+ walk.

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Chyba 5k+ bitew, nie 1+... Francuzy są jeszcze bardziej wkurzającymi czołgami (bardziej od UK Medów). Nauczyć się nimi grać - Wyzwanie.

Większość ludzi jeździ tymi czołgami na debila, przed siebie, zgarnia 3 dzidy i znika.

Opublikowano

Czy możecie mi wypisać czołgi z WoT'a w okolicach 5 tieru które posiadają magazynki bębenkowe ? Z góry dzięki za wszystkie pomysły ! ;)

5 tieru nie polecam żadnego . :0

Bo i tak prawie nie ma .

Opublikowano

5 tieru nie polecam żadnego . :0

Bo i tak prawie nie ma .

Nie prawie, tylko w cale nie ma. A to, że ty nie polecasz to mało kogo interesuje, on chciał aby żeby wypisać mu listę.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Jak to? ;D A T1E6 - czy Bóg wie jak mu tam... Też ma magazynek na II tierze :D A co do francuzów... No może nie dla wyjadaczy co dla ludzi umiejących już w miarę grać, znają penetki innych czołgów i ich słabe punkty, dla ludzi 1+ walk.

nie jest to mechanizm bębenkowy tylko zwykły magazynek, działa to na innej zasadzie.

Opublikowano

nie jest to mechanizm bębenkowy tylko zwykły magazynek, działa to na innej zasadzie.

Magazynek bębenkowy ma kilka pocisków i pomiędzy jednym, a drugim strzałem jest chwila na takie jakby pośrednie przeładowanie. T1E6 wali jak z karabinu i jest to całkiem co innego.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Nie prawie, tylko w cale nie ma. A to, że ty nie polecasz to mało kogo interesuje, on chciał aby żeby wypisać mu listę.

jak to nie t1 ( 1tier) kazdy wzasadzie 1 tier 3 2 niektore 4 5 nie maja moze ale ponizej sa ;)

Opublikowano

średni pancerz

Teraz to nieźle dojebałeś :D takiej perelki to dawno nie widziałem :P

Magazynkowce nie są polecane dla nowych , polecam pierwsze zrobić 5k bitew .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

ale wy ludzi straszycie tymi francuzami, że strasznie sie gra i dla wyjadaczy

Mi się grało bardzo przyjemnie amx 50 100 i nie potrzebował on sztuki tylko trochę pomyślunku, jedziesz na maksa okrążasz wroga wbijesz magazynek i uciekasz też mi filozofia...

Idź w ciężkie amerykańskie z magazynkiem, są dość potrzebne na cw

Opublikowano

Francuskie czołgi są fajne, ale trzeba nimi umieć grać :)

Polecam także Chińskie czołgi od 4 tieru w góre - niezła zabawka :P

To Chińskie czołgi mają bębenek? Oo (nie licząc 59-16)

Co prawda Francuskie czołgi wymagają od czołgisty umiejętności, ale w końcu dla chcącego nic trudnego. ;)

Jeśli wybierz Francuskie bębenkowce to idź na czołgi ciężkie, bo AMX 500 100 (8 tier) potrafi zdjąć na magazynek takiego np. IS-3.

Musisz też pamiętać, że to nie są czołgi na pierwszą linie.

Ewentualnie możesz iść na czołgi średnie Amerykańskie tylko, że zaczynają się od 7 tieru.

Jeżeli chciałbyś robić dużo DMG to musisz używać złotych pocisków, bo na zwykłych mają zbyt mało penetracji.

Osobiście polecam linie Francuską czołgi ciężkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...