Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Warto grać na globalu?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chcialbym zagrać w LC, grałem w to raz ale to było z 3/4 lata temu i nic nie ogarniałem a straszne lagi miałem, teraz większy ogar to może cos osiągne, kilka pytan co do LC:

Sa w grze dzieci co hackuja ? ( boty itd )

Osiągne cos bez IS'a czy to gra zrobiona pod IS'a ?

Opublikowano

NIE, ale na EU tak bo na początek 1k pu i do tego cash po 50kk/100 chodzi xD:D

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Dzieci i hackerzy to dwie inne rzeczy.

Dzieci są," kture majom 8-9 lat", lecz nie są one hackerami.

Co do is'a to zależy ile czasu byś poświęcił na grę.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Ustalmy coś. LC nie jest grą płatną, nie wymagają regularnych doładowań, więc logicznym jest, że bez IS-a da się grać. Inną rzeczą natomiast jest fakt, że bez kupowania cashu za gotówkę będziesz do wszystkiego dochodził wolniej, ponieważ sam będziesz musiał zarobić na zbroję, broń, wspomagacze do expa etc. Po drugie: na globalu raczej nie ma mowy o hackach, bo są zabezpieczenia (x-Trap).

Dodam tylko, że jakbyś miał już inwestować gotówkę w LC to lepiej kupić sobie gold na Allegro. Wychodzi o wiele, wiele taniej niż cash. Na pewno większy procent graczy z tego korzysta tylko nikt o tym głośno nie mówi, bo jest to zabronione. Złapią Cię to dostaniesz bana. Ale jest ogrom sposobów na to, aby oszukać administrację. ;>

Opublikowano

Po drugie: na globalu raczej nie ma mowy o hackach, bo są zabezpieczenia (x-Trap).

Zawsze można modyfikować pliki pod "własne potrzeby" ;)

Dodam tylko, że jakbyś miał już inwestować gotówkę w LC to lepiej kupić sobie gold na Allegro. Wychodzi o wiele, wiele taniej niż cash. Na pewno większy procent graczy z tego korzysta tylko nikt o tym głośno nie mówi, bo jest to zabronione. Złapią Cię to dostaniesz bana. Ale jest ogrom sposobów na to, aby oszukać administrację. ;>

Słyszałaś żeby ktoś dostał bana?

(pytam się tylko, bo ciekawy jestem, a nie, że się czepiam)

Opublikowano

Słyszałaś żeby ktoś dostał bana?

(pytam się tylko, bo ciekawy jestem, a nie, że się czepiam)

Tak. :P Grałam z kolegą na globalu i ja zawsze kupowałam złoto dla nas na lewym charze. On dostał za to bana, a ja nie. ;3 Ale na szczęście dało się to wyjaśnić, bo de facto nie mieli racjonalnych powodów. Niemniej trzeba uważać, bo można się nadziać.

Opublikowano

Tak. :P Grałam z kolegą na globalu i ja zawsze kupowałam złoto dla nas na lewym charze. On dostał za to bana, a ja nie. ;3 Ale na szczęście dało się to wyjaśnić, bo de facto nie mieli racjonalnych powodów. Niemniej trzeba uważać, bo można się nadziać.

wtf mi pierdyki perma 0 wyjasnien i poczte blokneli xD i co zrobic

zagraj gdzies indziej na plu duzo fajnych ludzi ale gamigo to cFuFe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...