Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z plikiem tym nie jest

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc nie wiem czy dobry temat , ale mam problem ..

Ponieważ gdy chcę dodać sobie kase w ETS 1 to jak chcę dać otwórz za pomocą lub normalnie wejść w plik config.cfg wyskakuje mi takie coś :

''Z plikiem tym nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności. Skojarz odpowiedni program, używając apletu opcje folderów w panelu sterowania."

Jest tych tematów na internecie troche ale nic nie działa .. zrobiłem taki sposób

,, A więc od początku:

1. Ściągamy plik EXEFIX

2. Klikamy dwa razy na ściągnięty plik i na pytanie czy dodać informację.... do rejestru potwierdzamy TAK, a później OK

3. Jeżeli klikamy na plik i wyskakuje nam informacja: "Z plikiem tym nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności. Skojarz odpowiedni program, używając apletu opcje folderów w panelu sterowania."

4.Klikamy prawym przyciskiem myszy na pliku > właściwości > zmień

Następnie klikamy przeglądaj > x:\windows\ > tu odnajdujemy plik "regedit" i zaznaczamy go > otwórz > OK > OK ''

Ale to samo wyskakuje gdy dam otwórz za pomocą .. a jak dam dwa razy na to , to wyskakuje '' Czy napewno chcesz dodać do rejestru '' i gdy to dam to wyskakuje błąd : ,, Nie można zaimportować * tego pliku na który wchodzę * Określoy plik nie jest skryptem rejestu ''

Jak nie ten dział to przenieście ... Bo to nwm czy problem z grą czy kij wie z czym ;c

Budowniczy
Opublikowano

Niewiem, ale to coś chyba problem z systemem, jest, lepiej nie dodawaj sobie tej kasy w ETS 1, bo może ci się z komputerem coś stać jak coś namieszasz w plikach systemu, więc odradzam :P

Nawet, jak to folder gry by był, to zniszczysz grę i będzie kaszana, reinstall gry, lub nie dodawanie kasy, wybierasz sama, a więc odradzam, robienia takiego czegoś

A więc, nie masz odpowiedzi ,,KONKRETNEJ,, na to pytanie, . Przykro mi no, ale nic nie zrobisz :p

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...