Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ktos pomorze?

gwolinski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy pomorze ktos sie wybic ZA FREE :D z silver V ? Wiem ze za darmo niechce sie pewnie nikomu ale ja nic niemam ;p. Miałby ktos chec. Po 30 lv rozegralem 10 meczykow 5/5 przydzielilo mnie do silver IV i spadlem do V. ( takie teamy mi sie losuja ze az mi sie plakac chce. tzn gracze sa tak nie ogarnieci na tych 30lv ze juz nie moge tam grac. A wiec jesli ma ktos czasem troche wolnego czasu to prosze o pomoc a jesli nie to napiszcie choc jaka postacia waszym zdaniem najlepiej wyccarowac gre ktory bylby dobry do wszystkiego . Gram EUNE

Opublikowano

Jak już to "pomoże".

Nikt nie boostuje za darmo. Mówisz że nic nie masz? Robisz 10 refków i zapewne ktoś pomoże ci wbić wtedy upragnioną dywizję (tzn. więcej niż s1/g5 nie licz po 10 refkach, bo 1k rp to strasznie mało jak na 5 dywizji;d). Poza tym liczy też się twoje mmr, jak leci ci lp po 5, to wątpię by ktoś się tego podjął nawet za refki;d Jeżeli po 20 to da radę znaleźć kogoś takiego, ale nie licz na wyboostowanie przed skończeniem refów;d

League of Legends

Opublikowano

Lol, ja z Bronze IV wspinam się, już jestem w serii do Silver III. Tak na prawdę jak wszedłem do S5 to poziom był mniejszy niż w B1. Wygrywałem wszystko po kolei. Teraz w sumie do S3 też tak jest. Tak więc wymainuj sobie champa, graj duo, nie skupiaj się na swoim feedzie tylko na feedzie teamu a na pewno sam wyjdziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...