Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wqrwaijace przezwisko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj im w ryj raz a porządnie. Na mnie mówili z powodu nazwiska i jak im zajebałem za przeproszeniem po 3 ciosy na morde to była afera w szkole ale przestali ;-) Ah te czasy podstawówki >.<

Opublikowano

Tylko ich nie bij, bo cos im sie stanie, nie ludziom decydowac kto zasluguje na krzywde, a kto nie. Tak, jestem pacyfista.

Mysle, ze im sie znudzi, jak tak nie bedzie to krotko z kazdym porozmawiaj, ze nie chcesz, aby tak na ciebie mowili

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jak to się mówi: ,,przezwiska nadają przyjaciele"

nic nie zrobisz, jedyne co to jakby te 'wpływowe, przywódcze' osoby mówiły Ci nowym przezwiskiem to i te pizdy robiły tak samo | przeżyj ten rok gimbazy a po nim masz szansę na nowe, upragnione przez Ciebie jeszcze bardziej wkurwiające przezwisko :))

Opublikowano

Pakuj chłopie to sylwetka wzbudzi respekt, ewentualnie wtedy dopiero wpierdol ;D

Dzisiejsze czasy są dziwne i zawsze trafi się ofiara... padło na Cb.

Albo postaw się i nie graj w piłkę jak oni chcą tylko nakurwiaj po swojemu im na złość(wypierdalaj piłki przez całe boisko ;D)... w końcu będziesz widział ich wkurwione miny a ty się będziesz z nich śmiał ;]

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Mnie całą podstawówkę przezywali, a w gimnajzum im się już zaczęło powoli nudzić (ta sama klasa). Bardzo mnie to denerwowało, ale olewałam po prostu. Jeśli Ty dasz im poznać, że Cię to boli - będą przezywać ze zdwojoną siłą. W nowej szkole będzie nowa klasa i (miejmy nadzieję) mądrzejsi ludzie, bo takie zachowanie to czysta głupota i dziecinada. Bądź wyżej od nich. Masz też normalnych kolegów, więc ich się trzymaj. Ci wyzywający nie zasługują na Twoją uwagę.

#don't care

Opublikowano

Up. Chyba bym musiał trochę przypakować i wtedy dać wpierdol jednemu a potem lajt ;D

Dawajcie jaszcze jakieś rady

zlewaj ich, zupełnie na to nie reaguj, tak jakby mówili do kogoś innego. Też tak miałem, przestali dopiero, gdy pół korytarza patrzyło na nich jak darli ryje ;)
57199140501148694665.png

Opublikowano

Wtf? Jak was słucham to się łapie za głowę. Ma ich pobić tylko dlatego, że wołają go po przezwisku? Pogadaj z nimi na spokojnie, żeby mówili Ci normalnie po imieniu. Jak nie zareagują to po prostu musisz się z tym jakoś uporać. Jakie to przezwisko? Nie jest może takie złe.

674071459604241683421.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Jak on nie wypersfadujesz i nie powiesz że cie to wkurwia to nic nie zdziałasz, ew znajdź jakiś syf na nich i tyle.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Na mnie też się przezywali olewałem ich i już przestali.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Olej ich najlepiej, jak beda mowic to nie reaguj, jak zobacza ze to na Ciebie zadziala to wkoncu sobie odpuscza :)

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Daj im premki do brazzersa, to przestaną xD.

@top

Olej ich. Albo wyślij straszne obrazki na maila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...