Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Pomoc - Ban Ale Nie Za Hacki

masal123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc dostalem bana moja ranka na tym koncie to W+5 niech mi ktos pomoze dostalem bana za jakis GAME LOGIN niech mi ktos napisze czy sa szanse na odbanowanie czy ten ban jest na stale czy nie czekam na odpowiedzi...

Opublikowano

Prosze o pomoc dostalem bana moja ranka na tym koncie to W+5 niech mi ktos pomoze dostalem bana za jakis GAME LOGIN niech mi ktos napisze czy sa szanse na odbanowanie czy ten ban jest na stale czy nie czekam na odpowiedzi...

bana dostaje się na zawsze, nie ma szansy na odbanowanie

hardcore.jpg

Opublikowano

Witam , jako Świerzy proszę o łaskę :D

Gram sobie już jakiś czas w Combat Arms eu . Wchodzę dziś sobie na grę już na samym okienku gdzie poniżej naciska się "Game Start" nie wyświetla mi się nic .Zazwyczaj było tak iż w tym okienku była pokazywana bron nowy czy inne bajery możliwość funkcji scroll . W tym miejscu pokazuje mi się białe pole gdzie pisze , jak na stronie internetowej która "zbyt długo nie odpowiada" , pomijając już to okno , wchodząc dalej , mam swój login oraz hasło , wpisuje to i mu muli muli muli i za chwile wyskakuje mi "Unable to connection server .Please tryy again later"

Z początku myślałem ze dostałem ban-a na mój login , dlatego tez utworzyłem nowe konto przy którym mimo to nie zostaje dopuszczony do gry!

Dodam ze nie jestem jednym graczem w tym mieszkaniu , i inne osoby graja z własnych komputerów (w sumie jest nas troje) i żadna z nas osoba nie może się zalogować do gry...

Podłączyłem się do routera mojego kumpla :) i wszystko śmiga .Pytanie : W czym rzecz ? i jak to odkręcić ? i czy jest to ban na ip ?

Dodam jeszcze ze gram Fair play , bez cheatow itd i ze używam programu zgodnie z warunkami ich umowy :(

HELP

pozdro Trixo

Opublikowano

Gram sobie już jakiś czas w Combat Arms eu . Wchodzę dziś sobie na grę już na samym okienku gdzie poniżej naciska się "Game Start" nie wyświetla mi się nic .Zazwyczaj było tak iż w tym okienku była pokazywana bron nowy czy inne bajery możliwość funkcji scroll . W tym miejscu pokazuje mi się białe pole gdzie pisze , jak na stronie internetowej która "zbyt długo nie odpowiada" , pomijając już to okno , wchodząc dalej , mam swój login oraz hasło , wpisuje to i mu muli muli muli i za chwile wyskakuje mi "Unable to connection server .Please tryy again later"

Z początku myślałem ze dostałem ban-a na mój login , dlatego tez utworzyłem nowe konto przy którym mimo to nie zostaje dopuszczony do gry!

Dodam ze nie jestem jednym graczem w tym mieszkaniu , i inne osoby graja z własnych komputerów (w sumie jest nas troje) i żadna z nas osoba nie może się zalogować do gry...

Podłączyłem się do routera mojego kumpla :) i wszystko śmiga .Pytanie : W czym rzecz ? i jak to odkręcić ? i czy jest to ban na ip ?

Dodam jeszcze ze gram Fair play , bez cheatow itd i ze używam programu zgodnie z warunkami ich umowy :(

HELP

pozdro Trixo

zrób może nowy temat , więcej osób przeczyta twój problem i może ci ktoś pomoże , ja nie wiem jak to naprawić ;/

ban na ip to na pewno nie jest , bo jak twój kumpel się podłączył do routera to miał takie IP jak ty ;)

od kiedy masz ten problem ? kiedy ostatnio CA ci działało i co robiłeś na kompie przed tym błędem

hardcore.jpg

Opublikowano

bana dostaje się na zawsze, nie ma szansy na odbanowanie

To chyba tylko ty dostawałeś bana na zawsze.

Nie mowie o tym, ze ktoś dostał bana i nexon mu go obanduje tylko, ze można dostać bana na jakiś okres czasu np na miesiąc.

PASI

Opublikowano

HELP

pozdro Trixo

Cś masz z netem. Bana na pewno nie dostałeś. Jakie masz łącze?

PASI

Opublikowano

To chyba tylko ty dostawałeś bana na zawsze.

Nie mowie o tym, ze ktoś dostał bana i nexon mu go obanduje tylko, ze można dostać bana na jakiś okres czasu np na miesiąc.

taaaaaa , ciekawe kiedy (i czy w ogóle) ktoś dostał bana na jakiś okres czasu , to nie warrock , ani metin człowieczku

gram od CB wersji US więc nie pierdol że wiesz lepiej

hardcore.jpg

Opublikowano

Ja się podłączyłem do routera kumpla i zalogowałem na moje konto ! nie on do mnie :D

Co do łącza : 6mb i tyle jest , jeśli chodzi o to czy coś robiłem , nie robiłem nic właśnie , ani z kompem ani routerem ! :| i to jest to .A gra działała mi zawsze normalnie i płynnie , dodatkowo powiem ze grałem ostatnio wczoraj :/ ii było ok!

edit: !!

dodam ze ping-owalem z mojego routera do nexonaeu.com i lipa , 100% straty , upłynął limit czasu zadania . A jak ping-owalem z routera od kumpla bez problemu ! :/

wiec raczej BAN tylko się ku... pytam za co go dostałem :|