Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Złote noobki LoLa

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo!

Co wy na to by zrobić taki offtop, w którym

będziemy wrzucać ss noobków, którzy napiszą na

chacie, bądź w poczekalni coś głupiego, śmiesznego

lub gdy ich wypowiedzi będą miały charakter negatywny

np: (spinki, trolling).

Topic miał by na celu kompromis pomiędzy chęcią pokazania

czegoś śmiesznego i czegoś co nie jest śmieszne, a jest tylko

wyszydzaniem, piętnowaniem i wyśmiewaniem innych graczy,

dzięki temu można było by przestrzec się przed toksycznymi

graczami.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Może przeszedł by pomysł pod tytułem: "Gracze z którymi nie polecam grać bo flamują/trollują (nie mylić z niecelowym feedem, spowodowanym słabszym skillem niż enemy - mówię o bezpośrednim trollingu)". Oczywiście ss jak dany gracz flamuje/trolluje, może kogoś uchroni to od straty nerwów, o ile komuś się chce takie coś robić. Co do śmiesznych rzeczy to nie, myślę że lepszy jest temat o tematyce ostrzeżenia przed danymi graczami i żeby główny post był aktualizowany co jakiś czas, z podanymi nickami kogo warto unikać i obok nicku powód dlaczego.

League of Legends

Opublikowano

Ryj bym mu przetrzepał :)

m934cg.jpg

@down

Takim jak ty ;) Sklej wary bo to nie ja tam pisałem nawet, mój post był tylko na początku ;)

Opublikowano

Ryj bym mu przetrzepał :)<br /><br />

<br /><br />Dlaczego ukryles swoje posty na czacie w lobby? Dokladnie, komu bys "ryj przetrzepal" agresorze gimnazjalny?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Ryj bym mu przetrzepał :)

m934cg.jpg

Na bronze - silver IV jest pełno troli, którym nie zależy. Poza tym grasz cał czas co opy

Hahah, mi się ostatnio trafił pre made rumble - Nidalee ( support ). Do 5 minuty defała mnie, później tylko chodziła z rumblem i olewała... ( bronze 2)

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Na bronze - silver IV jest pełno troli, którym nie zależy. Poza tym grasz cał czas co opy

Hahah, mi się ostatnio trafił pre made rumble - Nidalee ( support ). Do 5 minuty defała mnie, później tylko chodziła z rumblem i olewała... ( bronze 2)

Mówisz, że trole i ulowy są do Silver IV? Uwierz mi, że takich ludzi brakuje w platynie. Najwięcej ich jest w srebrze...

Przykład: Ostatni mój mecz gdzie miałem Lee Sina na jungli. Chłopak kozaczył bo miał gold IV i po 19 min gry zrobił 3 ganki... No przepraszam. Najlepsze było to, że na te 3 ganki jeden się udał. Reszta to były "ganki". Niestety przez całą grę leciał flame ale cóż ;]. Może kiedyś wejdziemy wyżej :)

Opublikowano

Tak na dobrą sprawę , na gold V wyrzuca mnie z bronze II-V , ponieważ grałem z kumplem i mu trochę pomagalem ... nawet ludzie w goldzie toczą walki bez pełnego skladu

Opublikowano

W goldzie jest nieco mniejsza walka o pozycje niż dajmy na to w brązie. Ludzie bronią się hasłami: "I was 1st"; "I told solo top as first, bull of all!"; albo klasyk: "me mid, i pro you nubs". Uwierzcie, w wyższych dywizjach wcale nie jest tak różowo jak byśmy chcieli :).

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...