Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opcja GM dziala?

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem ustawione 3 fishboty, każdy na innym CH, i miałem wlaczona u kazdego opcje ze gm w poblizu = wyjdz z gry lub jak napisze do mnie, i wlasnie boje sie bo 1 fishbot to fishbot to zbanowania ale aby przyspieszyc efekty wlaczylem tez fb na botku i glownej postaci, i zauwazylem 1 metka mi wylaczylo zaraz drugiego a na glownej postaci nie wylaczylo bo pewnie jeszcze na moje ch nie wbil i sam wylaczylem, i sprawdzilem czy ban ale nie dalej moge sie logowac, mozliwe ze mimo ze teraz nie zdazyli dac bana a juz sie wylogowalem, maja szanse jeszcze mi zbanowac te 3 postacie? mam na wszelki wypadek zrobic 3 konto i wszystko na nie przlozyc?

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to miałeś 3 fb na 3 innych ch, na 2 ch ci wylogowało bo miałeś włączony gm detector a 3 sam wylogowałeś bo się przestraszyłeś i pytasz się czy te postacie mogą zostać jeszcze zbanowane? :D

Jeśli tak to:

Tak gm detector działa.

Jeśli do tej pory nie dostałeś bana to nie dostaniesz go.

Nie włączaj opcji aby bot wychodzi z gry jak dostaniesz pw od gm bo to nic nie daje, gm może zbanować gracza jak postać nie jest w grze.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...