Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Naciśnij dowolny klawisz...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Postanowiłem postawić serwer bukkit dla paru kolegów . Pobrałem do tego celu paczkę by BR3ND ,ale jak próbuję uruchomić ją plikiem "run 64bit java7.bat" to wyskakuje mi czarne okienko i dużo napisów ,a na końcu okienka pisze "Aby kontynuować naciśnij dowolny klawisz . . ." Próbowałem odpalać innymi ale w innych wgl nic mi nie wyskakuje tylko pojawia się i się wyłącza czarne okienko ,tylko w tym jednym coś sie dzieje. Próbowałem też pobierać różne wersje javy 64 bitową 7 ale coś nie działa ,może źle robię. Proszę o Pomoc. Dam like i 5 w profilu.

Opublikowano

Zaraz tu q edycie dam linka do download run'a serwera i take pytanko jaka nazwe ma twoj craftbukkit?

@Edit

Stwórz nowy notatnik [Plik tekstowy] i napisz w nim coś takiego :

@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar [Nazwa twojego craftbukkita].jar
Opcje :
jre7/6 - zależy jakią masz jave !
ProgramFiles(x86)/- - zależy czy masz 32/64 bitowy system ! Jeśli 32-bitowy wpisz bez (x86), jeśli 64-bitowy wpisz z (x86).

I wejdź w zakładkę Plik > Zapisz jako > [Wpisz] start.bat i [Zmień] "Dokumenty tekstowe (*.txt)" na "Wszystkie pliki"

Zapisz i powinno działać !

UWAGA !
Plik powinien się znajdować w folderze z craftbukkitem !

Sygnatura.png?i_dim=1920x1200&app_id=web

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...