Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nowy serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak.

Chciałbym założyć nowy serwer Minecraft na mineserv.eu.

Szukam osoby, która byłaby modem na serwie i mogłaby dokładac się 15zl/20zl miesięcznie.

Będzie to serwer survival+działki. Będą też inne rzeczy.

Chętni niech piszą w temacie, a ja skontaktuje się na pw i udzielę dalszych informacji.

Opublikowano

Raczej ci się nikt tutaj nie zgłosi. ;/
Raczej jak byś dał że za admina się płaci to rozumiem, ale za moderatora nikt ci nie będzie płacił. Chyba że dasz np. awanse, że z kidmoda na moda, z moda na pomocnika serwera, a z pomocnika na admina.

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

Taka współpraca nie ma sensu. To wywalanie kasy na nic, co mi z tego Moderatora?
Zaoferuj w zamian jakiś zysk z ItemShop, cokolwiek...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mamy rozumieć, że oferujesz rangę moderatora na jeszcze nie powstałym serwerze za prawdziwe pieniądze? Według mnie nikt nie wjedzie w taki interes bo jest on nie opłacalny. Sama koncepcja survival z działkami nie jest dobrym pomysłem bo te dwa tryby gry ze sobą dobrze nie współgrają. Tak więc proponuje ci zastanowić się nad innym typem serwera i zaoferowanie czegoś ciekawszego niż moderator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...