Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skype..

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak na prawdę rzadko pisze tematy z problemami ale jeszcze brak mi 1k do nowego pc, i jakoś muszę się przemęczyć.

Dobra do rzeczy, mam kompa ostatnio starałem się postawić na nim serwer do mt2 zapchałem mu z partycji C ze 130gb wolne było 40. Dla tego wczoraj all od instalowałem / wywaliłem.

i dziś mam 63.. gdzie przed wgrywaniem było ponad 80.

Ale mniejsza o to, głównym problemem jaki mam od 2 dni jest to że ani nie mogę się zalogować do skype, po prostu nie mogę wyświetla się błąd " Błąd I/O dysku... w prost jest napisane aby wyłączyć i załączyć skype".

Robie ale niestety nie pomaga. Najciekawsze jest to że do puki nie korzystam z skype komputer "jakoś" chodzi z ścinkami ( to już norma dzienna ) ale gdy skype próbuje się zalogować komp po prostu muli tak że np. na przeglądarke FF czekam nawet do 7min..

Używałem Ccleanera / malware bites ( czy jakoś tak ) przejechałem cały system nic nie wykrył.

Już mnie szlag trafia z tym złomem, ale jeszcze troche kasy brakuje..

Mam piracką wersje win7 ( wiem wiem -,- ) ale troche szkoda mi tracić all dane + boje się że coś spier*ole przy wgrywaniu. Więc raczej to sobie odpuszczę.

graphic.png
Opublikowano

msconfig, wywal wszystko w uruchamianiu, w usługach daj "ukryj usługi microsoft" i wyłącz wszystko co zostanie, odinstaluj zbędne programy, po tym możesz przeskanować kompa pod kątem wirusów programem typu Dr.Web Cure It (ważne abyś w opcjach zaznaczył co się da bo program domyślnie ma ustawiony szybki skan)

Jak nie pomoże to masz na tyle zasyfionego PC'ta że najłatwiej będzie walnąć szybkiego formata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...