Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi] Serwer Cube World

GoblinPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://cubeworld.com.pl/wp-content/uploads/2013/04/cubeworldwallpaper.jpg"]http://cubeworld.com.pl/wp-content/uploads/2013/04/cubeworldwallpaper.jpg[/url]Sieć Hamachi:CubeSerw1 - CubeSerw4 Hasło - 123

IP-25.207.177.196

Start serwera:12 Wyłączenie:20-23

To nowy serwer więc narazie nie ma duzo graczy ale mam nadzieje że z czasem to się zmieni :D

Prawie 0 lagów!!!!

Miłej gry !!!!!

Opublikowano

Legendarnej lampy w sklepie nie widzę...

Juz jest zły seed podałem ;D

Heh serwer na hamachi to mało opłacalny serwer ;d

Czemu?

Opublikowano

Nie moge dorobić sieci i tak jest juz około 20 osób A i tak serwer nie dźwignie więcej niż 4 osoby bo jakbym zwiekszył to serwer by nie wyrabial

Ponieważ twórcy dali narazie takie ograniczenie :/

Opublikowano

Serwer często pada, bo nie wyrabia. Tak coś średnio co 30-40 minut pada. Atmosfera miła, przyjazna, nie raz się trafi jakiś gościu co wszystkim podskakuje, ale mam nadzieję że nie będzie więcej takich ludzi co wszystkim podskakują. Często są bossy itp. Ogólne serwer fajny, tylko to że serwer pada... to jest niestety porażka.

Opublikowano

Serwer często pada, bo nie wyrabia. Tak coś średnio co 30-40 minut pada. Atmosfera miła, przyjazna, nie raz się trafi jakiś gościu co wszystkim podskakuje, ale mam nadzieję że nie będzie więcej takich ludzi co wszystkim podskakują. Często są bossy itp. Ogólne serwer fajny, tylko to że serwer pada... to jest niestety porażka.

Serwer już nie pada.... Bo jak jest więcej niz 4 graczy to wtedy serw pada bo twórcy tak go przystoswali i jak gramy w 4 to jest ok i nie ma lagów

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...