Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napój energetyczny i trawa :).

apollo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej , mam takie pytanie do doświadczonych , czy wypicie napoju energetycznego takiego jak : Tiger albo inny "czerwony byk" , przyśpieszy działanie "trawy" ?.

test___anime_signature_by_crazyjackie-d5

Opublikowano

Przyśpieszy? Raczej nie, jeszcze szybciej Ci faza zejdzie bo napoje energetyczne mają cukier i kofeine :D

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja piję mocz z kałem sąsiada czasem coś lepszego ( sąsiadki ). I mam taką faze, że normalnie jestem silniejszy od pudziana.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja zawszę pije mocz (swój albo psa) to to przyśpiesza mi fazę i ją "wzmacnia".

Ja piję mocz z kałem sąsiada czasem coś lepszego ( sąsiadki ). I mam taką faze, że normalnie jestem silniejszy od pudziana.

tak bardzo chujowe ;___;

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Powiem Ci tyle - to się nie łączy ze sobą ;) Energetyki możesz łączyć z wódka żeby Cie bardziej "nosiło" natomiast tutaj sprawi Ci tylko to że szybciej Ci minie faza :x

Opublikowano

Ja tam polecam stary dobry mefedron + baka. Najpierw porzadna krecha mefedronu potem na szybkiego 2-3 wiaderka czysciocha baki:D no moze trochu tytoniu zeby lepiej sie palilo i latam wyjebany po miescie z bananem na mordzie i oczka jak 5zl :D jak ktos sapnie mozesz mu wpierdolic a potem cieszyc sie z tego jak pojebany i dalej w miasto leciec ^^ mefedron/baka mniej wiecej ~ 2h dzialaja wiec git. Po tych 2h jak juz praktycznie baka/mef nie dzialaja polecam spora krecha amf :D i dalej latasz wyjebany :>

@edit.

Piszcie co chcecie na moj temat ze cpun bo krechy jebie.. moje zycie czy wasze? I tak juz mam tak organizm przejebany ze trzydziestki nie dozyje :D

Opublikowano

A za 2 lata dożylnie bo to już nie będzie działało ;) Oby tak dalej :)

~Antywarn - Odradzam raz jeszcze energetyki, lepiej sobie kup chipsy jakieś albo coś :D

Opublikowano

Chipsy? Lepiej przed jaraniem sie najesc;) jak Cie zlapie gastro faza... zjesz tyle ze ruszyc z miejsca sie nie mozesz :D albo tez warto przed jaraniem kreseczke amf wjebac zeby nie czuc glodu ;) przynajmniej nie bedziesz myslal o jedzeniu.

a co do tematu.. nic tak nie pobudza jak wiaderko czysciocha :D / oczywiscie jesli nie probowales freebase meth/crack xD

Opublikowano

A za 2 lata dożylnie bo to już nie będzie działało ;) Oby tak dalej :)

~Antywarn - Odradzam raz jeszcze energetyki, lepiej sobie kup chipsy jakieś albo coś :D

Kreślenie sobie nie powoduje przejścia z Amfetaminy/Kryształu na Heroinę/Oksykodon czy Morfinę bo przestaje działać to jest bzdura.

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...